FOTO Volei masculin | O victorie care ne dă speranțe. ”Vom face tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul”

Data: 7 august 2018, 22:49 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de volei masculin a României a disputat marți – 7 august, primul meci amical din dubla cu Republica Moldova.

”Tricolorii” s-au impus în patru seturi în partida din Sala Polivalentă din Craiova, la capătul unui meci disputat, mai ales în primul set atunci când s-a jucat până în prelungiri, 27-25.

România – Moldova 3-1(27-25,25-17,20-25,25-19)

La finalul meciului, Dănuț Pascu, antrenorul naționalei de volei, s-a arătat mulțumit de cum s-au descurcat elevii săi în această campanie de pregătire și este încrezător că lucrurile vor decurge bine în preliminariile Campionatului European de volei.

”Ne apropiem cu pași repezi de primul meci oficial care va fi în data de 15 august, cu Danemarca, la Craiova. Continuăm seria meciurile de pregătire pentru că avem mare, mare nevoie. Astăzi am reușit o victorie cu Moldova, una binevenită pentru că ne trebuie puțină încredere în noi, ne trebuie puțin moral și cred că această victorie a venit la momentul potrivit. La meciurile anterioare, cu Israel și Austria, chiar dacă am câștigat un singur meci, în celelalte partide s-a jucat în prelungiri și din păcate le-am pierdut. Se pare că astăzi băieții au înțeles că trebuie să câștige și asta mă bucură pentru viitor și îmi dă încredere”.

În ceea ce privește lotul, Dănuț Pascu a adăugat: ”Nu există accidentări, băieții sunt puțin obosiți, dar avem suficient timp până la primul meci să ne revenim și să fim în formă maximă”.

Naționala României are ca obiectiv calificarea la turneul final al Campionatului European de volei. ”Toată lumea așteaptă să ne calificăm, noi ne propunem treaba asta și promitem că vom face tot posibilul să ne îndeplinim obiectivul”.

• Naționala de volei va disputa al doilea meci de pregătire în compania formației din Moldova miercuri – 8 august, de la ora 20:00, în Sala Polivalentă din Craiova.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!