Echitație: S-a încheiat „Cupa României la obstacole” de la Prejmer | Rezultate

Data: 16 iulie 2017, 22:29 | Autor: Kadi Bulgakov

Astăzi s-a încheiat competiția ecvestră de la Prejmer. "Cupa României la obstacole" 2017, s-a desfășurat, în acest sfârșit de săptămâna (13-16 iulie 2017), la Clubul Ecvestru "163 Plopi", Prejmer.

Competiția a adunat la start peste 80 de sportivi debutanți, amatori, copii, juniori, seniori (individual și pe echipe) și 150 de cai, care au luptat pentru Marele Premiu.

Norbert Schumman a câștigat trofeul „Cupa României la obstacole” 2017, la Seniori. După cele 3 manșe cuplul Schumman/Clearwater ocupă prima poziție în clasamentul final. Ionuț Ursache pe Cashmere s-a clasat pe locul secund. Pe podium a urcat și Gheorghe Claudiu. Gemilio a terminat ultima manșa cu 0 pct penalizare, dar punctajul final poziționează cuplul Gheorghe Claudiu/Gemilio LCS pe locul al III-lea. Următorii clasați sunt Ionut Cruceru pe Accochini și Damian Cojocariu cu Elik.


La categoria Copii, campioana balcanica de anul trecut, a obținut Trofeul „Cupa României” 2017. Cuplul Stefana Ilaș /Quickborn obține locul I în cadrul competiției de la Prejmer. Pe locul al II-lea ex-aequo s-au clasat 8 cupluri:
Octavia Ilisoi/Charlotte, Andrada Roman/Roxane de Vimer, Sofia Semenov/Karma, Stefan Galeancu/Navaro, Ana Tudoran/Lord Petz, Stefania Stoica Schumman/Celebration, Maria Roman/Labrasca, Anna Radu/Tara.


Proba de Tineret a debutat cu multe emoții. Cu cât s-au apropiat mai mult de trofeu, cu atât tensiunea a fost și mai mare. La final, „Cupa României la obstacole” 2017, la Tineret, i-a revenit cuplului Miruna Tarata/Belatessa.
Următorul cuplu clasat  Stefan  Leonte/Bolandro. Alexandra Mladin Bradisteanu cu Brutus câștiga locul al III-lea. Poziția a IV-a în clasament a fost ocupată de Anne Marie Bianca Bontea cu Sandra du Poncel, urmată de Al Jamal Dunya, pe Gioconda Z.


„Cupa României la Obstacole” 2017 – Echipe, a fost câștigată de CSA Steaua (Norbert Schumman&Aurel Cojocariu).
Felix Țopescu, echipa formată din Cojocariu Damian, Cojocariu Constantin și Alexandra Moraru, a ocupat a doua poziție în clasament.
Ex-aequo s-au clasat Aer&Horses(Ionut Ursache, Cibi Lorand, Robert Molnár) și Herneacova( Gheorghe Claudiu, Al Jamal Dunya, Alexandra Mladin Bradisteanu).


Trofeul „Cupa României la Obstacole” 2017, categoria Juniori, a fost câștigat de Sofia Semenov pe calul Cupido G. A doua poziție este ocupată de Alexandru Ghiță cu Elodie. Stefania Stoica Schumman s-a clasat pe locul al III-lea, cu Alejandro, și pe locul al IV-lea cu Celebration. Tot în primele 5 cupluri se afla și Dana Panaite cu Castarov.

Sursa: F.E.R.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!