EXCLUSIV | Cristina Cosma, după victoria fulger în fața unguroaicei: ”Nu, nu am apucat să obosesc!” Despre finală: ”Știu cum să boxez cu ea”

Data: 29 martie 2018, 20:32 | Autor: Kadi Bulgakov

Cristina Cosma nu i-a dat nicio șansă, astăzi, unguroaicei Csilla Flora Tal, în semifinalele categoriei 57 kg, la Campionatul European pentru seniori Under 22 de la Târgu Jiu și s-a calificat în finală, acolo unde o va întâlni pe Irma Testa.

După două minute, o serie de lovituri variate a pus-o pe unguroaică la podea, livrând astfel unul dintre puținele KO-uri din competiția feminină. După numărătoarea arbitrului, antrenorii sportivei maghiare au aruncat prosopul.

Sportiva română nu a apucat să obosească în meciul cu Csilla Flora Tal: ”Nu, nu am apucat să obosesc pentru că a fost un meci foarte scurt.

Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru finală. Sunt foarte încrezătoare. Cred în mine și în forțele mele, pentru asta m-am antrenat”, a declarat Cristina Cosma pentru 007sport.ro.

Bistrițeanca spune că antrenamentele din zilele viitoare se vor axa mai mult pe menținerea condiției fizice: ”Antrenamente de menținere, de relaxare, pentru că urmează un meci greu”.

Testa nu reprezintă o necunoscută pentru Cristina Cosma, sportiva CSA Steaua a mai întâlnit-o în trei rânduri. ”Irma Testa este o adversară puternică, am mai boxat cu ea de trei ori și mereu am făcut meciuri egale. Sincer, pentru ea m-am pregătit. Știu cum să boxez cu ea și am mare încredere în mine”.

Programul competiției:
25 martie – 29 martie (două gale, de la orele 14:00 și 18:00);
30 martie – zi liberă;
31 martie – semifinale (două gale, de la orele 14:00 și 18:00);
1 aprilie – finale (două gale, prima de la ora 13:00, a doua în funcție de opțiunea TVR).

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!