EXCLUSIV | Mutări BOMBĂ la o echipă din Liga Florilor. Jucătoare de top vin în România

Data: 25 martie 2021, 20:04 | Autor: Kadi Bulgakov

Una dintre forțele apuse ale Ligii Florilor își face echipă pentru lupta la titlu. Este vorba despre Dunărea Brăila, care în 2017 încheia pe locul doi în campionat, în spatele CSMB-ului.

La scurt timp după această performață, echipa s-a stins treptat, iar visul european al suporterilor s-a spulberat și el ușor. Însă, fanii au motive să viseze din nou, deoarece oficialii clubului pregătesc câteva mutări majore pentru sezonul următor.

Surse din anturajul clubului au declarat pentru 007sport.ro că cinci jucătoare de top se vor alătura formației din sezonul viitor, patru din Brazilia și una din Norvegia, iar echipa va fi preluată de un antrenor danez.

• Te-ar putea interesa și Dacia Mioveni 2012 a învins Gloria Bistrița în Liga Florilor

Aceleași surse ne-au dezvăluit că două dintre jucătoarele care vor ajunge la Brăila sunt Mayssa Pessoa și Ana Paula Rodrigues.

Dunărea Brăila ocupă, în acest moment, locul șapte în clasamentul Ligii Florilor, cu 18 puncte, la egalitate cu Rapid, Bistrița și Zalău. Pe primul loc se află CSM Bururești, cu 34 de puncte.

Jucătoarele lui Neven Hrupec au pierdut ultimul meci disputat în campionat, împotriva Craiovei, scor 27-28, iar această etapă vor sta, deoarece echipa pe care ar fi trebuit să o întâlnească, Crișul Chișineu-Criș, s-a retras din campionat.

Următorul meci al Dunării Brăila în campionat va fi pe 31 martie, când va întâlni Dacia Mioveni. În data  de 27 martie, brăilencele vor da piept cu Minaur Baia Mare, în sferturile de finală ale EHF European League.

• Te-ar putea interesa și CSM București a obținut a 12-a victorie în Liga Florilor

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!