FOTO Volei feminin: Volei Alba-Blaj la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor

Data: 7 noiembrie 2018, 23:34 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Volei Alba Blaj a obținut o victorie importantă,  miercuri 7 noiembrie 2018, în prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor. Vicecampioanele Europei s-au impus pe teren propriu în fața echipei germane Allianz MTV STUTTGART.

Voleibalistele antrenate de Darko Zakoc s-au impus la capătul a 4 seturi în fața propriilor suporteri prezenți și de această dată în Sala Transilvania din Sibiu.  Partida retur va avea loc în data de 13 noiembrie în Stuttgard în Sala SCHARRena.

SCM Volei Alba Blaj – Allianz MTV STUTTGART 3-1(25-18,25-20,17-25,28-26)

Zhidkova Katerina a reușit să puncteze de cele mai multe ori.  Voleibalista de la Alba-Blaj a încheiat partida cu 18(10) puncte, urmată de Baciu cu 13(3) puncte.

La finalu partidei Darko Zakoc a declarat: „A fost un meci dur, STUTTGART este o echipă foarte bună. Am început foarte bine, dar după 2-0 la  seturi ne-am relaxat prea mult, adversarul a intrat în ritm și așa am avut un final greu.În al treilea set am jucat foarte prost, STUTTGART a servit foarte bine și ne-a contracarat cu două jucătoare.A fost doar primul meci, nu se joacă nimic, ne concentrăm acum pe meciul de săptămâna viitoare în Germania.”

Nneka Onyejekwe, CSM Volei Alba BLAJ: „Știam că ne așteaptă un joc dificil. Mă bucur că astăzi echipa a jucat volei de calitate, care a fost recompensat cu un rezultat foarte bun. Cred că această  victoria este importantă, deoarece ne dă un ritm mai bun pentru viitor. Ne gândim deja la meciul de la Stuttgart și vom face tot posibilul pentru a ne califica. „

Sursă foto: cev.lu

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!