Ghinion teribil pentru CSM Bucureşti. Nora Mork s-a accidentat în primul meci oficial

Data: 26 august 2019, 16:34 | Autor: Kadi Bulgakov

La primul meci în tricoul ”tigroaicelor”, cel din Supercupa cu Râmnicu Vâlcea, Nora Mork s-a accidentat la genunchiul stâng la începutul reprizei secunde şi nu a mai putut continua partida.

Interul dreapta a încercat să mai revină, însă durerile erau prea mari. Astăzi, jucătoarea echipei CSM Bucureşti a fost supusă unui control medical amănunţit, iar rezultatul a fost cel de care se temea toată lumea: ligamentul genunchiului este afectat serios, iar Nora va fi nevoită să suporte o intervenţie chirurgicală în urma căreia va trebui să stea departe de teren câteva luni.

CSM Bucureşti va fi alături de handbalistă în toate demersurile care urmează şi îi asigură pe fani că Nora va reveni şi mai puternică alături de ”tigroaice”.

”Nu-mi vine să cred că am atâta ghionion. Îmi pare nespus de rău că a venit această accidentare, tocmai acum când toate lucrurile mergeau bine şi mă simţeam în formă. Regret că nu voi putea fi lângă fete în următoarea perioadă, îmi doream mult să joc împreună cu ele şi să ajut echipa să ne atingem toate obiectivele”, a spus Nora Mork, pentru Telekom Sport.

Pentru jucătoarea norvegiană în vârstă de 28 de ani, va fi a noua intervenţie chirurgicală pe care va fi nevoită să o suporte, după cum dezvășuit într-un interviu pentru Telekom Sport, în urmă cu trei săptămâni.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!