Gimnastica aerobica: Patru medalii pentru delegația României la Campionatele Mondiale

Data: 4 iunie 2018, 14:31 | Autor: Nănuț Mădălina

In perioada 1-3 iunie la Guimaraes, in Portugalia s-a desfasurat a XV-a editie a Campionatelor Mondiale de gimnastica aerobica seniori. Delegatia Romaniei a reusit sa castige 4 medalii la aceasta competitie: 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz.

Au cucerit medaliile de argint: Grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Marian Broței și Mihai Popa; Perechea mixta: Andreea Bogati și Dacian Barna

Medaliile de bronz (echipa & dans) au fost castigate de catre perechea de dans aerobic alcatuita din: Sandra Dincă, Isabela Dumitrașcu, Mădălina Cioveie, Ioana Darie, Cristina Nedelcu, Steliana Stoenescu, Flavia Sentea și Denisa Ganea.

În ierarhia pe echipe, România a terminat competiția mondială pe poziția a treia, fiind depăsită de echipele reprezentative ale Rusiei și Coreei de Sud.

Totodată, trio-ul format din Andreea Bogati, Marian Broței și Mihai Popa a ocupat un onorabil loc 4.

Delegația României pentru Mondialele de la Guimaraes a fost formată din gimnaștii Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Mihai Popa, Marian Broței, Andreea Bogati, Ioana Darie, Mădălina Cioveie, Denisa Ganea, Isabela Dumitrașcu, Flavia Sentea, Sandra Dincă, Steliana Stoenescu și Cristina Nedelcu. Sportivii au fost însoțiți de Cristina Dulgheroiu (antrenor), Alina Drăgan (arbitru), Cristiana Spînu (arbitru), Carmencita Constantin (șef de delegație) și Maria Fumea (membru al Comitetului Tehnic).

Foto: Carmen Manda

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!