„Hai să punem toți idioții la conducerea lumii” | Reacții din lumea sportului după ce Donald Trump a devenit noul președinte al SUA

Data: 5 iulie 2017, 19:05 | Autor: Kadi Bulgakov

Republicanul Donald Trump este noul președinte al SUA, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Nici lumea sportului nu a rămas datoare, iar cea mai acidă declarație îi aparține lui Vincent Kompany, fundașul belgian al celor de la Manchester City: "Hai să punem toți idioții la conducerea lumii", informează Hotnews.ro.

Reacții din lumea sportului după ce Donald Trump a devenit noul președinte al SUA:

„Wtf (…) Hai să punem toți idioții la conducerea lumii și să așteptăm să vedem ce se întămplă. O lume tristă” – Vincent Kompany, fundașul celor de la Manchester City, pe contul personal de Twitter.

„Nu-mi vine să cred ce văd. Este jenant ce se întâmplă” – Jan Vertonghen, jucătorul celor de la Tottenham.

„E vreo echipa din Europa sau China care vrea o extremă de forță? E o nebunie ce se întâmplă” – baschetbalistul Enes Kanter.

„Serios America?” – Ricky Rubio, baschetbalist spaniol al celor de la Minnesota Timberwolves, echipă din NBA.

„Sper totuși să nu fie adevărat” – Isaiah Thomas, de la Boston Celtics, NBA.

„Sunt foarte speriat” – Jamal Crawford, Los Angeles Clipper, NBA.

„Nu arată bine. Nu pot să rezist să văd asta. Noapte bună tuturor” – Martina Navratilova.

„Personal, când văd treaba asta cu «Să facem America…» mă gândesc la o perioada în care exista sclavie ăi nu existau drepturile femeilor” – Jabari Parker, baschetbalist la Milwaukee Bucks.

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii, după ce contracandidata democrata Hillary Clinton l-a sunat și și-a recunoscut înfrângerea în alegerile desfășurate marți. Donald Trump a sfidat astfel sondajele de opinie, ostilitatea generalizată a sistemului politic și mediatic din SUA și a devenit cel de-al 45-lea președinte american, la capătul celei mai violente și murdare campanii electorale din era modernă. În discursul victorios, Trump a renunțat la câteva dintre temele favorite de campanie, precum imigranții, zidul de la granița cu Mexic și amenințările la dresa lui Clinton. Marea necunoscută pentru comunitatea internațională este acum echipa lui Trump și în ce măsură izolaționismul promovat în campanie se va transforma în politică oficială.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!