Halep s-a retras de la Kremlin Cup + Decizie importantă luată de româncă

Data: 6 octombrie 2019, 14:37 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Moscova, cu premii totale de un milion de dolari, potrvit tennis.life.

Halep s-a retras din cauza accidentării la spate suferite la Wuhan. Ea a jucat la China Open, dar a fost eliminată în în optimi, din cauza problemelor la spate.

Organizatorii nu au confirmat oficial retragerea jucătoarei române, care a câştigat turneul moscovit în 2013.

Kremlin Cup se va desfăşura între 14 şi 20 octombrie.

Dacă retragerea va fi confirmată, Halep mai poate evolua în 2019 doar la Turneul Campiaonelor de la Shenzhen (27 octombrie – 3 noiembrie).

Decizie importantă luată de Simona Halep

Simona Halep a susţinut în cadrul unei conferinţe de presă că a decis să concureze la toate turneele de Mare Şlem din 2020 în probele de dublu-mixt, deoarece intenţionează să ia startul la Olimpiadă în această probă.

Am în minte să joc la Olimpiadă inclusiv la dublu-mixt. De asta am decis ca la anul să evoluez în toate turneele de Mare Şlem în această probă. Încă nu m-am decis asupra celui cu care voi face pereche.

Mă înscrisesem şi la US Open în acest an, dar am luat decizia să mă retrag. Aşa că voi face asta la Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon”, a declarat Simona Halep.

Turneul Olimpic de tenis se va disputa în 2020, în perioada 25 iulie – 2 august.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!