Handbal feminin: Andreea Pricopi va semna cu SCM Craiova

Data: 14 iulie 2017, 21:32 | Autor: Kadi Bulgakov

Echipa de handbal feminin SCM Craiova urmează să semneze zilele următoare un contract cu jucătoarea Andreea Dana Pricopi.

Sportiva va fi transferată de către echipa olteană de la formația ACS Corona 2010 Brașov, transferul perfectându-se în urma tratativelor dintre SCM Craiova și conducerea grupării de sub Tâmpa.

Handbalista de 23 de ani și 1.75 va evolua pe postul de inter dreapta, aceasta urmând să se alăture echipei SCM Craiova care a început pregătirea pentru noul sezon competițional la începutul acestei săptămâni.

Componentele echipei de handbal feminin SCM Craiova au efectuat astăzi, 14.07.2017, vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova.

După efectuarea circuitului medical, toate componentele echipei de handbal feminin au fost declarate apte medical, atât pentru perioada de pregătire competiţională, cât şi pentru sezonul competiţional 2017/2018.

Prezenți în urmă cu câteva zile la o conferință de presă antrenorii echipei SCM Craiova au prefațat cum va evolua perioada de pregătire a alb-albastrelor, jucătoarele urmând sa înceapă lucrul la Sala Polivalenta, dupa care vor participa la o serie de turnee.

Bogdan BURCEA, antrenor S.C.M. Craiova:“Astăzi a avut loc reunirea echipei, iar în următoarele două zile vom face evaluarea fizică a echipei.  După aceea vom continua pregătirea la Craiova, iar în perioada 19-29 iulie vom efectua un cantonament în Grecia, în localitatea Drama. Pe 4 august vom participa la un turneu de pregătire la Vâlcea, 10-13 avem turneu la Sânnicolau Mare, iar la mijlocul lunii august va fi a XI-a ediţie a Cupei Craiovei. După cum ştiţi, pe 4 septembrie va fi Supercupa României şi la câteva zile după aceea va începe campionatul. Noutăţi sunt foarte puţine. Am decis să legitimăm cinci sportive de sub 21 de ani, trebuie să ne respectăm identitatea regională. Bobana Klikovac vine să completeze postul lăsat liber de Landre şi de Burlachenko. Are fizicul necesar şi consider că ne poate ajuta să performăm pe acel post. Pe Nicoleta Tudor şi pe Patricia Vizitiu le cunoaşteţi, am lucrat cu ele atât la echipa naţională, cât şi la Braşov. Aştept performanţe notabile din partea lor la această echipă. Obiectivul va fi stabilit în zilele următoare.”

Grigore ALBICI, antrenor S.C.M. Craiova:“Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în cel mai bun an al secţiei de handbal feminin din istoria clubului. În sezonul viitor va fi un campionat foarte greu, dar cu ajutorul presei, al publicului şi al autorităţilor locale, care au fost mereu alături de noi, sunt convins că vom fi la nivelul aşteptărilor.”

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!