Handbal feminin: Astazi strigam iarasi – HAI ROMANIA! Tricolorele joaca al treilea meci de la CM, in compania Spaniei

Data: 5 decembrie 2017, 16:34 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa National de handbal feminin a Romaniei va juca astazi, cu incepere de la ora 21:30, a treia partida din cadrul Grupei A de la Campionatul Mondial disputat in perioada 1-17 decembrie in Germania.

Dupa ce au trecut de Paraguay si Slovenia, tricolorele se vor duela astazi cu handbalistele din Nationala Spaniei. Meciul este transmis in direct la Telekom Sport 1.

Meciul dintre Romania si Spania va fi cu atat mai spectaculos, cu cat cele 2 echipe se lupta in momentul actual pentru prima pozitie din cadrul Grupei A. Spania se afla pe primul loc in grupa, in timp ce Romania se regaseste pe pozitia secunda. Ambele formatii au cate 2 victorii. Spania s-a impus in meciurile cu Angola si Paraguay.

In primul meci, Nationala Romaniei a trecut lejer de Paraguay la scorul de 29-17, iar in partida cu numarul 2, cand au intalnit Slovenia, handbalistele romance au trebuit sa se lupte pentru fiecare gol, cu o echipa care se impusese cu o zi inainte in fata puternicei formatii din Franta.

Cristina Florianu-Zamfir a fost desemnata MVP-ul partidei in disputa cu Paraguay, iar Cristina Neagu a primit acelasi titlul in partida cu Slovenia.

Lotul României pentru competiţia din Germania este format din următoarele jucătoare: Yuliya Dumanska, Denisa Dedu – portari, Valetina Elisei Ardean, Ana Maria Popa – extreme stânga, Cristina Neagu, Cristina Florianu, Gabriella Szucs – interi stânga, Eliza Buceschi, Mădălina Zamfirescu, Cristina Laslo- centri, Crina Pintea, Timea Tătar, Cynthia Tomescu – pivoţi, Melinda Geiger, Ana Maria Dragut – interi dreapta, Aneta Udriştoiu, Ana Maria Berbece – extreme dreapta.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!