Handbal feminin: Bogdan Burcea înaintea ultimei partide din grupele Cupei EHF: ” Ne dorim să câştigăm pentru spectatorii din sală”

Data: 7 februarie 2019, 21:27 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova va disputa duminică, 10 februarie 2019, ultima partidă din Grupa D a Cupei EHF împotriva formației spaniole Super Amara Bera Bera.

Meciul dintre Craiova și formația spaniolă se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova cu începere de la ora 13:30 și va fi transmis în direct la Telekom Sport și Digi Sport.

Deși se află pe ultima poziție în Grupa D, SCM U Craiova încă mai speră la o calificare în faza următoare a competiției, însă totul depinde atât de rezultatul obținut de oltence în partida de pe teren propriu, dar și de rezultatul din cealaltă partidă dintre HC Podravka Vegeta și   Nykøbing Falster Håndbold – NFH.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova:Ştiu că nu am reuşit să mulţumim suporterii în acest sezon, prin evoluţie şi prin rezultate, atât în întrecerea internă, cât şi în cea externă. Ţinând cont de faptul că avem absenţe importante în lot de mai mult timp, este un lucru îmbucurător că am ajuns în ultima etapă să dezbatem o nouă eventuală calificare în fazele finale ale competiţiei. Din păcate, depindem de alte rezultate, dar Podravka este o echipă cu un palmares impresionant şi sunt convins că îşi va respecta blazonul, dar şi ei se află în situaţia noastră, cu deplasări lungi şi meciuri din trei în trei zile. Am fost surprins că oamenii au venit în număr foarte mare la sală, deşi unele rezultate au fost nefaste. Asta înseamnă că au început să ne îndrăgească şi vom vedea dacă vor fi alături de noi şi în viitor. Super Amara Bera Bera este echipa care dezvoltă cel mai mult jocul de handbal. Nu am întâlnit până acum o formaţie care să pună o asemenea presiune. Indiferent ce va fi în Croaţia, ne dorim să câştigăm pentru spectatorii din sală.”

În cele cinci partide disputate până în prezent în Grupa D, SCM Craiova a câtigat partida de pe teren propriu cu formația daneză Nykøbing Falster Håndbold – NFH, 18-12, și a remizat pe terenul aceleiași echipe, 20-20, dar a și pierdut trei meciuri: 32-21 pe terenul formației Super Amara Bera Bera, dar și ambele partide în compania liderului grupei HC Podravka Vegeta, 23-26 pe teren propriu, 23-18 în deplasare.

Clasament Grupa D:
1 HC Podravka Vegeta – 8 puncte
2 Nykøbing Falster Håndbold – NFH – 5 puncte
3 Super Amara Bera Bera – 4 puncte
4 SCM Craiova – 3 puncte.

Joi s-au pus în vânzare biletele pentru ultimul meci al echipei SCM Craiova din Grupa D a Cupei EHF după următorul program:
Joi, 07.02.2019: între orele 10:00 – 18:00, doar pentru abonaţi;
Vineri, 08.02.2019: între orele 10:00 – 18:00;
Sâmbătă, 09.02.2019: între orele 10:00 – 15:00;
Duminică, 10.02.2019, de la ora 10:00 până la începerea meciului.
Preţul unui bilet este de 20 lei.

Tot duminică, formația CS Măgura Cisnădie va disputa ultimul meci din Grupa A a Cupei EHF pe terenul echipei germane SG BBM Bietigheim. Echipa din Cisnădie nu a reușit nici un rezultat pozitiv în grupele Cupei EHF și se clasează pe ultimul loc cu 0 puncte.

Clasament Grupa A:
1 Team Esbjerg – 9 puncte
2 Storhamar Handball Elite – 7 puncte
3 SG BBM Bietigheim – 4 puncte
4 CS Măgura Cisnădie – 0 puncte

Primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza sferturilor de finală ale Cupei EHF.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!