Handbal feminin: Campioana CSM București are un nou antrenor. „O să dau tot ce am mai bun”

Data: 6 iulie 2018, 12:35 | Autor: Kadi Bulgakov

CSM București, campioana României, are un nou antrenor. Clubul din Capitală a semnat un contract cu Magnus Karl Johansson, care va pregăti echipa feminină de handbal în următoarele două sezoane.

Născut pe 15 decembrie 1969 la Goteborg (Suedia), Johansson vine în România după doi ani petrecuți în Norvegia, la Molde HK. Cu o experiență de 25 de ani pe bancă, noul antrenor al Tigroaicelor este multiplu campion al Suediei atât în Liga Feminină, cu echipa IK Savehof, cât și în cea masculină, cu Redbergslids IK. Cu ambele formații a evoluat și în Liga Campionilor. Totodată, Johansson a fost secundul naționalei Suediei în perioada 2008-2011, timp în care Per Johansson a fost principal, câștigând medalia de argint la Campionatul European din 2010.

magnus karl johansson afis - csm bucuresti

„Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM București o are în mine. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul european.

Abia aștept să începem meciurile în fața suporterilor români. O să dau tot ce am mai bun pentru a obține cele mai bune performanțe cu CSM București!”, a spus Magnus Karl Johansson.

Directorul general al CSMB consideră că Magnus Johansson este alegerea potrivită. „Nu a fost o perioadă ușoară, căutările au fost intense și am avut pe listă mulți antrenori. Așa cum am mai spus, ne dorim stabilitate și continuitate la CSM București. Considerăm că Magnus Johansson este cea mai bună variantă în acest moment pentru echipa feminină de handbal și va avea tot sprijinul conducerii clubului în îndeplinirea obiectivelor” – Gabriela Szabo, director general CSM București

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!