EXCLUSIV | Handbal feminin: Duelul „foștilor” de la CSM București, în liga suedeză

Data: 9 februarie 2019, 22:26 | Autor: Kadi Bulgakov

Echipa danezului Rasmus Rygaard Poulsen (Skövde HF) a câștigat duelul împotriva formației Boden Handboll, condusă de pe bancă de Per Johansson, adus special pentru a ajuta echipa în această partidă importantă pentru stabilirea clasamentului din liga suedeză de handbal feminin.

Înfruntarea dintre cei doi foști antrenori ai CSM-ului, a avut loc sâmbătă, în Arena din Boden. Partida s-a dovedit a fi una echilibrată, scorul înregistrat la pauză a fost 13-13, cu reușite spectaculoase de ambele tabere.

În a doua parte a întâlnirii, echipele au mers umăr la umăr. În minutul 58, echipa antrenată de Per Johanson conducea cu două goluri. Acesta a fost momentul în care Rasmus Poulsen a cerut time-out, dirijindu-și astfel echipa spre egalare, pentru ca în minutul 60 al întâlnirii, arbitrii să dicteze lovitură de la 7 metri în favoarea echipei oaspete, care s-a impus, astfel, la ultima fază a meciului, scor 26-27.

Duelul foștilor antrenori de la CSM București a fost astfel câștigat de Skövde HF, echipa tânăra antrenată de la începutul acestui sezon de către Rasmus Poulsen.

Rasmus Rygaard Poulsen (Skövde HF) 2

„Victoria este importantă pentru cele 2 puncte obținute, care consolidează munca depusă întregul sezon, însă nu pot să nu subliniez că este un sentiment plăcut să câștigi împotriva unui mare antrenor precum Per Johansson pentru care am un deosebit respect, ținând cont de parcursul carierei sale”, a declarat Rasmus Poulsen pentru 007sport.ro.

Rasmus Rygaard Poulsen a ocupat funcția de antrenor secund la CSM București în perioada 2014-2016, izbutind să cucerească Liga Campionilor alături de Kim Rasmussen. De partea cealaltă, Per Johansson a ocupat funcția de antrenor principal al echipei în două rânduri (2017 și 2018), dar n-a reușit niciodată să reziste prea mult pe banca tehnică.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!