Handbal feminin: Handbalistele de la SCM Craiova pregatite pentru confruntarea cu Buzaul. Program etapa a 16-a in Liga Florilor

Data: 7 februarie 2020, 13:46 | Autor: Nănuț Mădălina

Duminica, 9 februarie 2020, Sala Polivalenta din Craiova va fi gazda partidei dintre SCM Craiova si SCM Gloria Buzau, meci care conteaza pentru etapa a 16-a a Ligii Florilor Mol.

Partida va incepe la ora 15:30 si va fi transmisa in direct la TVR 1. Inaitea partidei de duminica, echipa gazda, SCM Craiova, se claseaza pe locul 8 cu 21 de puncte, in timp ce formatia SCM Gloria Buzau ocupa pozitia a 5-a cu 26 de puncte.

Sportivele de la SCM Craiova conteaza duminica pe sprijinul publicului craiovean si spera sa obtina toate cele trei puncte puse in joc.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova:Gloria Buzău vine după câteva meciuri bune, în special cel cu CSM Bucureşti, unde au pierdut la limită. Şi noi am avut evoluţii bune în partidele cu Gloria Bistriţa, în care am câştigat, dar şi la Zalău, unde am pierdut, dar jocul a fost destul de bun. Fetele s-au mobilizat şi au încercat să scoată maximum din fiecare meci. La fel de încrâncenată se anunţă şi partida cu Buzăul şi sper să obţinem un nou succes, care să apropie de locurile de pe podium. Va fi un joc de şase puncte şi sper să le obţinem. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas şi să ne apropiem victoria în fiecare meci.”

Adina Cace, jucătoare SCM: “Sper să facem un joc cât mai bun, să ne mobilizăm şi să reuşim să obţinem victoria în acest meci. Ştim că nu ne va fi uşor, dar vom face tot posibilul să ne impunem. Aşteptăm publicul să vină la sală în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de aportul lor.”

Ana Maria Savu, jucătoare SCM: “Va fi un meci greu, încă nu avem efectivul complet, dar sper ca la final să ieşim învingătoare. Buzăul are o echipă bună, dar trebuie să ne facem jocul şi să obţinem toate punctele puse în joc.”

Program etapa a 16-a in Liga Florilor:

CSM Bucuresti – CS Minaur Baia Mare 24-24(12-8)

CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud – sta

CS Magura Cisnadie – SCM Ramnicu Valcea – se reprogrameaza

Sambata 08.02.2020

CSU Cluj-Napoca – AHCM Slobozia, ora 11:00, Sala Sporturilor Horia Demian

CSM Slatina – HC Dunarea Braila, ora 11:00, Sala LPS

CS Rapid Bucuresti – HC Zalau, ora 12:30, Sala Rapid

Duminica 09.02.2020

SCM Craiova – SCM Gloria Buzau, ora 15:30, Sala Polivalenta Craiova, TVR 1

Sursa: SCM Craiova

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!