Handbal feminin: SCM Craiova primește vizita Campioanei | ”Vom da totul pe teren pentru a ne mulțumi suporterii”

Data: 14 ianuarie 2019, 23:11 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova primește marți, 15 ianuarie 2019, vizita Campioanei României, CSM București. Partida contează pentru etapa a 12-a a Ligii Florilor la handbal feminin.

Meciul dintre SCM Craiova și CSM București este în direct la TVR 1 și TVR HD cu începere de la ora 18:30, iar iubitorii handbalului sunt așteptați în număr cât mai mare în Sala Polivalentă din Craiova pentru a lua parte la un adevărat spectacol handbalistic. Intrarea se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 10 lei.

Ambele formații au neapărată nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Înaintea partidei de marți, CSM București este la 6 puncte în spatele liderului SCM Rm Vâlcea, având acumulate 27 de puncte, în timp ce SCM Craiova a acumulat 15 puncte după 10 partide disputate și ocupă locul 7 în clasamentul Ligii Florilor.

Bogdan BURCEA, antrenor SCM Craiova:„Obiectivul nostru principal rămâne clasarea între primele echipe din România. În acest moment, ne aflăm departe de obiectivul nostru. De aceea, mâine, indiferent de situaţia în care ne regăsim, vorbesc aici de oboseală, de accidentări, vom face tot ce ne stă în putinţă să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Toată lumea știe situația noastră, sunt optimiști. Promit că nu ne dăm bătuți până la final și că vom da totul pe teren pentru a ne mulțumi suporterii. Avem meciuri din 3 în 3 zile, suntem conștienți de acest lucru. În perioada următoare întâlnim echipe foarte puternice, București, Vâlcea, Podravka în dublă manșă, dar noi putem promite că ne vom lupta în fiecare meci, nu vom ceda niciodată. La noi lipsesc câteva jucătoare cheie, care ne-au oferit un plus ofensiv întotdeauna. Este vorba de Țicu și Zamfir. Zamfir, Țicu și Costa sunt în refacere. Mai devreme de începutul lunii februarie, Zamfir nu va reveni, iar la Țicu e vorba de 4-6 luni. Lipsește și Flori Stanciu, care s-a operat de menisc. În meciurile cu SCM Craiova, toată lumea își dorește să câștige. Ținând de nivelul ultimilor ani, Liga Florilor este mult mai puternică în acest moment.”

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!