Handbal feminin: SCM Craiova și-a aflat adversara din semifinalele Cupei EHF

Data: 11 martie 2018, 19:50 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova, proaspăt calificată în semifinalele Cupei EHF după ce a eliminat formația rusă HC Lada Togliatti, și-a aflat astăzi adversara din semifinalele competiției.

Alb-albastrelor vor juca în penultima fază a competiției în compania formației Kastamonu Belediyesi GSK. Jucătoarele din Turcia au obținut biletul către semifinale după ce au eliminat o altă formație din România – HC Zalău. După ce în meciul tur echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a impus la limită, la scorul de 29-28, în meciul disputat pe terenul echipei turce, echipa din Zalău a pierdut la o diferență de 3 goluri, 27-24. România pierde astfel șansa de a avea 2 echipe în semifinalele Cupei EHF.

SCM Craiova va juca manșa tur a semifinalelor Cupei EHF în deplasare în Turcia în perioada 7-8 aprilie 2018, urmând ca partida retur să se joace în Sala Polivalentă din Craiova în perioada 14-15 aprilie 2018.

Handbalistele de la SCM Craiova au fost așteptate astăzi(11.03.2018) în fața Sălii Polivalente de zeci de suporteri, care au venit să le felicite pe fetele antrenate de Bogdan Burcea pentru frumoasa calificare. Jucătoarele au primit flori, au făcut poze și au cântat alături de cei prezenți imnul Craiovei.

Vezi aici cum au fost primite handbalistele de la Craiova de către suporteri – FOTO: SCM Craiova, Semifinalista Unei Mari Iubiri

Valentina Ardean Elisei, jucătoare S.C.M. Craiova: ”Este superbă atmosfera aici și vreau să le mulțumesc suporterilor pentru tot ce au făcut pentru noi. Este o bucurie enormă pentru că am muncit foarte mult pentru această calificare și ne-am dorit foarte mult să mergem mai departe. În momentul în care am văzut că am pierdut la două goluri diferență ne-am dat seama că avem o șansă, chiar dacă jucam în deplasare. Mă bucur că am avut procentaj de sută la sută la aruncările la poartă și am reușit să îmi ajut echipa. Îmi doresc să avem rezultate din ce în ce mai bune și să încheiem sezonul sus în clasament. ”

Bogdan Burcea, antrenor S.C.M. Craiova:“Sunt mândru de fetele noastre. Ceea ce am realizat este rezultatul CRAIOVEI, al orașului, al sponsorilor, al suporterilor, al autorităților locale, al conducerii administrative, noi nu am făcut decât să punem în practică prijinul lor și să-i reprezentăm cu mândrie. N-a dormit nimeni. Ne-am bucurat, este momentul nostru, al acestui oraș, suntem pe harta handbalistică europeană. Am eliminat principala favorită la câștigarea trofeului și acest lucru ne obligă la mai mult. Ne dorim să depășim performanța Craiovei Maxima și să ne calificăm în prima finală europeană.”

Yulyia Dumanska, jucătoare S.C.M. Craiova:“Este minunat ce au făcut suporterii și le mulțumim pentru susținerea lor. Avem un public superb, atmosfera este minunată la fiecare meci, este ceva de vis. Suntem foarte fericite că am câștigat la Togliatti și este un moment minunat pentru noi. Mă bucur că vom juca în semifinalele Cupei E.H.F. și sper că vom câștiga și următoarele partide.”

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!