Handbal masculin: Antrenorul naționalei și-a pierdut cumpătul la conferința de presă de după meciul cu Franța

Data: 29 octombrie 2018, 0:39 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de handbal masculin a României a pierdut duminică, 28 octombrie 2018, a doua partidă din cadrul preliminariilor EURO 2020. Handbaliștii antrenați de Manuel Montoya au capitulat de această dată în fața campioanei mondiale Franța.

Partida disputată în Sala Polivalenta din Cluj Napoca s-a încheiat la scorul de 31-21(12-9) în favoarea Franței.

„Sunt mai mulţumit de atac, am făcut câteva greşeli prosteşti în repriza a doua, în câteva minute s-a rupt meciul. Însă cred că echipa a făcut un pas în faţă. Dacă mă uit la meciul cu Portugalia şi la acest meci, echipa s-a maturizat, acesta e cel mai bun sentiment pentru mine.”

Antrenorul României s-a enervat când unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţă l-a întrebat cine a făcut convocările pentru meciul cu Franţa: „Cine? Cred că trebuia să ştii răspunsul la această întrebare, eu, eu am făcut selecţia. E clar? Nu îmi place că te îndoieşti de acest lucru.”

Crezi că nu ştiu jucătorii României? Ştii câte meciuri din campionat şi ale echipei naţionale am văzut după ce am fost instalat antrenor? E posibil să fi făcut greşeli, dar eu aleg mereu jucătorii. Nu îmi place acest tip de întrebări, pentru că sunt un profesionist”, a spus Manuel Montoya, selecţioner România.

În primul meci din grupa a 6-a preliminară, România a cedat pe terenul naționalei din Portugalia la scorul de 21-13.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!