Handbal masculin: CSM București a pierdut la Călărași

Data: 3 mai 2019, 16:23 | Autor: Nănuț Mădălina

Tigrii” au pierdut la patru goluri, ratând astfel șansa de a se apropia de liderul AHC Dobrogea Sud, care a remizat la SCM Politehnica Timișoara.

După calificarea în finala Cupei Challenge, handbaliștii pregătiți de Paulo Pereira au făcut un pas greșit în Liga Zimbrilor. Sportivii echipei CSM București au prestat un joc slab la Călărași, au fost conduși pe toată durata partidei, iar pe final gazdele au avut și șapte goluri avans.

S-a terminat 26-22, o înfrângere care poate conta decisiv în lupta pentru calificarea în finala mare a campionatului.

Cei mai buni marcatori ai echipei CSM-ului au fost: Henrique Teixeira, Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe, cu câte patru goluri fiecare. Au mai înscris: Bera, de trei ori, A. Esteki și Rotaru, câte două goluri, Vrazalic, Mănescu și Georgievski, câte un gol.

În urma acestui eșec, ”tigrii” rămân pe locul doi al Seriei A, cu 10 puncte, 6 mai puține decât liderul AHC Dobrogea Sud. Constănțenii au făcut doar un egal pe terenul celor de la SCM Politehnica Timișoara, scor 22-22. Clasamentul este completat de AHC Dunărea Călărași, cu 6 puncte, și SCM Politehnica Timișoara, 4 puncte.

Următorul meci al echipei CSM București este cel cu AHC Dobrogea Sud, programat duminică, de la ora 17.30, în Sala Rapid.

Sursă: www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!