Handbal masculin: CSM Bucuresti, înfrângere pe terenul liderului

Data: 18 aprilie 2019, 9:46 | Autor: Nănuț Mădălina

”Tigrii” au pierdut la Constanța, 28-23, în Liga Zimbrilor, dar pot răzbuna insuccesul sâmbătă, în Rusia, în semifinalele Cupei Challenge.

Handbaliștii de la CSM București traversează o perioadă extrem de încărcată, cu meciuri tari din trei în trei zile, atât pe plan intern, cât și extern.

Jucătorii lui Pereira au început seria disputelor de foc cu partida de la Constanța, contra liderului campionatului național. Deși la pauză au condus cu două goluri, 12-10, ”tigrii” au pierdut din ritm în partea a doua dându-le șansa să revină celor de la AHC Dogrogea Sud. Până la final, gazdele s-au impus, 28-23, consolidându-și astfel primul loc al grupei din play-off.

Cei mai buni maratori ai echipei CSM Bucuresti au fost: Henrique Teixeira, 6 goluri, Sajad Esteki, 5 reușite, și Alexander Tioumentsev, cu trei goluri. Au mai marcat: Ramba, A. Esteki, Vrazalic (câte două goluri) și Pozzer, Mănescu și Rotaru, câte un gol.

În urma înfrângerii de la Constanța, CSM București rămâne pe locul doi în grupa de play-off, cu șapte puncte, cinci mai puține decât liderul AHC Dobrogea Sud, patru mai multe decât SCM Politehnica Timișoara și cinci în fața celor de la AHC Dunărea Călărași.

În Liga Zimbrilor, pentru bucuresteni urmează săptămâna viitoare (miercuri, 24 aprilie, ora 17.30) confruntarea de acasă, din Sala Rapid, cu SCM Politehnica Timișoara.

Până atunci însă, jucătorii clubului CSM Bucuresti au de disputat o partidă extrem de dificilă, în Rusia.

Elevii lui Paulo Pereira pleacă vineri către Sankt Petersburg, acolo unde sâmbătă vor juca manșa tur a semifinalelor Cupei Challenge, în compania celor de la Neva. Returul este programat la data de 27 aprilie, la București.

Sursa: https://www.csmbucuresti.ro

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!