Handbal masculin: CSM Bucuresti se desparte de Allahkaram Esteki

Data: 17 decembrie 2019, 13:14 | Autor: Nănuț Mădălina

Handbalistul iranian în vârstă de 31 de ani se desparte de echipa noastră în această pauză competițională.

Aventura lui Allahkaram Esteki la CSM București este la final, după o decizie luată de comun acord cu șefii echipei de handbal.

Esteki a venit la formația ”tigrilor” în 2018, de la campioana Dinamo. Într-un sezon și jumătate petrecut la CSM București, jucătorul care a evoluat atât pe postul de centru, cât și de inter dreapta, a cucerit Cupa Challenge – primul trofeu european pentru secția de handbal a clubului nostru.

”Am făcut parte din echipa CSM București și a fost o experiență unică și plăcută. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și m-au ajutat. CSM este o echipă extraordinară și profesionistă, le sunt recunoscător tuturor pentru perioada petrecută la acest club. Din motive personale a trebuit să încheiem această colaborare. Le doresc mult succes în continuare colegilor mei din echipă” – a fost mesajul iranianului Allahkaram Esteki pentru foștii coechipieri și pentru fanii ”tigrilor”.

CSM București îi mulțumește handbalistului pentru tot efortul, munca, spiritul de echipă și determinarea pe care le-a demonstrat și îi urează multă baftă mai departe în carieră!

Sursa: CSM Bucuresti

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!