Handbal masculin: Dinamo a transferat de la Steaua. Stefan Vujic, doi ani la campioana României

Data: 30 mai 2019, 13:33 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal masculin CS Dinamo Bucuresti continua seria de achizitii in vederea pregatirii sezonului competitional 2019-2020. Dupa semnarea contractului cu egipteanul Mamdouh Shebib, echipa din Stefan cel Mare a ajuns la un acord cu Stefan Vujic, sportiv care in ultimii doi ani a evoluat la Steaua Bucuresti.

Stefan Vujic (27 de ani), jucător născut în Croația, dar component al naționalei Serbiei, a semnat un contract pe doi ani cu campioana României. Vujic evoluează pe postul de conducător de joc.

„Visul meu a fost să revin în Liga Campionilor. Sunt convins că vom realiza lucruri minunate”

Născut la Rijeka pe 1 iulie 1991, Stefan Vujic (1,92 m) a jucat cu naționala Serbiei atât la Campionatul European din 2018, cât și la Campionatul Mondial din 2019. Vujic a jucat în ultimii doi ani la Steaua. În carieră a mai evoluat la RK Porec (Cro / 2013), HBC Nantes (Fra / 2013-2014), Istres OPH (Fra / 2014-

Stefan Vujic: ”Sunt fericit să fac parte din proiectul unui club mare, precum Dinamo. Am fost impresionat de evoluția echipei în sezonul trecut al Ligii Campionilor, iar unul dintre principalele motive pentru care am ales Dinamo a fost dorința de a juca din nou la cel mai înalt nivel în competițiile continentale. Visul meu a fost să revin în Liga Campionilor. Sunt convins că vom realiza lucruri minunate”. Stefan Vujin a jucat doi ani în grupele Ligii Campionilor cu RK Zagreb (43 de goluri înscrise).

Stefan Vujin este convocat în perioada 1-17 iunie la naționale Serbiei, pentru meciurile din preliminariile Euro 2020.

Ovidiu Semen, team-manager Dinamo: ”Am luat perla Stelei. Îl urmărim de ceva timp, l-am dorit și ne bucurăm că se alătură proiectului nostru. Este un jucător de mare valoare, cu experiență internațională. În plus, cunoaște foarte bine campionatul intern. Suntem convinși că își va demonstra clasa și că va fi pus mult mai bine în valoare la Dinamo. Împreună cu el vrem să ne păstrăm supremația în România pentru al cincilea an consecutiv”.Echipa de handbal masculin continua seria de achizitii in vederea pregatirii sezonului competitional 2019-2020. Dupa semnarea contractului cu egipteanul Mamdouh Shebib, echipa din Stefan cel Mare a ajuns la un accord cu Stefan Vujic.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Sursa: CS Dinamo

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!