Handbal masculin: Dinamo începe excelent noul sezon de Liga Campionilor. Victorie în fața celor de la Elverum

Data: 12 septembrie 2018, 21:36 | Autor: Kadi Bulgakov

Handbaliștii pregătiți de Constantin Ștefan au reușit să se impună, în această seară, în sala Dinamo, în primul meci din grupele Ligii Campionilor, în fața celor de la Elverum, scor 26-24.

Dinamo a început foarte bine partida cu Elverum și a condus până în minutul 20, când nordicii au revenit și au trecut la conducerea jocului, fiind primii care s-au distanțat la două goluri pe tabelă (9-11). ”Câinii” au revenit și au intrat în avantaj la cabine (12-11).

În partea secundă, tunisianul din poarta lui Dinamo a reușit să apere nu mai puțin de 3 aruncări consecutive ale norvegienilor, ceea ce a ajutat-o pe Dinamo să se distanțeze la trei goluri până în minutul 35. După zece minute, Elverum restabilea din nou egalitatea, 16-16. Finalul a fost unul incendiar, dar Dinamo a reușit să țină de scor și să se impună cu 26 la 24.

Cel mai frumos gol al partidei a fost marcat de Mousavi (Dinamo), în minutul 23!

Dinamo va juca următorul meci din Liga Campionilor, în deplasare, cu spaniolii de la Ademar Leon, sâmbătă, 22 septembrie 2018, la 20:30. Partida va putea fi urmărită LIVE pe Telekom Sport 2.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!