Handbal masculin: Henrique Teixeira continuă cu CSM București!

Data: 24 iunie 2020, 22:33 | Autor: Nănuț Mădălina

Internaționalul brazilian Henrique Selicani Teixeira, 31 de ani, a semnat un nou contract cu echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal București. 

Sosit la CSM București în 2018, Henrique Teixeira va evolua pentru echipa CSM încă doi ani, punând astfel capăt tuturor speculațiilor cu privire la viitorul său. 

Consiliul de Administrație al clubului CSM a dorit în același timp să-i asigure pe toți fanii că handbalul se bucură de continuitate și de tot spirijinul la CSM București. 

Considerat ca fiind unul dintre cei mai valoroși „stranieri” care au evoluat în ultimii ani în Liga Zimbrilor, Henrique Teixeira are peste o sută de selecții în naționala țării sale, în tricoul căreia a evoluat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 și este multiplu medaliat la competiții de anvergură, precum Jocurile și Campionatele Panamericane și cele ale Americii de Sud.

„Mă bucur că pot continua să evoluez la CSM București, unde am găsit un grup frumos, o adevărată familie, oameni profesioniști. Împreună am cucerit anul trecut EHF Challenge Cup. Sunt convins că împreună vom putea aduce alte trofee clubului”, a spus Henrique Teixeira.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!