Handbal masculin: Rotaru și Militaru, încă doi ani la CSM București

Data: 22 mai 2019, 14:22 | Autor: Nănuț Mădălina

CSM București pregătește intens sezonul viitor, iar conducătorii de la handbal masculin au făcut câteva mutări importante: internaționalul român Bogdan Criciotoiu a lăsat Bundesliga pentru a semna cu echipa CSM, Octavian Bizău a redevenit ”tigru”, după cei doi ani de împrumut la Steaua, iar Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe au semnat prelungirea contractelor.

Recent, CSM Bucuresti și-a asigurat serviciile a doi jucători extrem de importanți, pioni de bază ai formației în ultimele sezoane. Astfel, pivotul Vlad Rotaru și apărătorul Robert Militaru, recent câștigători ai Cupei Challenge, vor continua încă două sezoane la echipă.

Ambii au venit la CSM București în sezonul 2013-2014 și și-au stabilit ca principal obiectiv pentru campionatul care va urma cucerirea titlului național

La CSMB, Robert Militaru a câștigat Cupa României (2016) și trei medalii de argint în Liga Națională (2015, 2016 și 2017), în timp ce la naționala României și-a trecut în palmares medalia de aur la Campionatul Mondial Universitar (2017) .

”Sunt fericit că am ajuns la un acord cu CSM București și voi continua la echipă. Îmi doresc să câștig cât mai multe trofee în sezoanele care vin, iar după ce am cucerit Cupa Challenge sunt convins că vor veni și altele. Luptând împreună ne vom putea atinge toate obiectivele” Robert Militaru, handbalist CSM București.

În tricoul CSM-ului, Vlad Rotaru a câștigat Cupa României (2016) și trei medalii de argint în ”Liga Zimbrilor” (2015, 2016 și 2017), în timp ce la naționala României are o medalie de aur la Campionatul Mondial Universitar (2017) și titlul de cel mai bun marcator al Campionatului Mondial Universitar de anul trecut.

CSM București este un club puternic și sunt fericit că voi merge mai departe alături de băieți. Sper ca în sezonul viitor să cucerim titlul de campioni. Suntem determinați să câștigăm medaliile de aur și noi trofee europene, după cel reușit în acest final de sezon” – Vlad Rotaru, handbalist CSM București.

Sursa: www.csmbucuresti.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!