Handbal masculin: Steaua București a pierdut al doilea meci cu Maccabi și a fost eliminată din Cupa EHF

Data: 13 octombrie 2018, 18:24 | Autor: Nănuț Mădălina

Vineri, 12 octombrie 2018, echipa de handbal masculin CSA Steaua București a susținut a doua manșă a turului II din Cupa EHF împotriva formației din Israel – Maccabi Srugo Rishon Lezion.

După ce în meciul tur, steliștii se impuseseră pe teren propriu cu scorul de 25-23, în partida retur echipa bucureșteană a pierdut, în Israel, la scorul de 27-23.

Cu scorul general de 48-50, handbaliștii de la Maccabi se califică în faza următoare a Cupei EHF, în timp ce steliștii părăsesc a doua competiție ca importanță din Europa.

Milosevic și Vujic au fost principalii marcatori, cu câte 6 goluri. Becheru a primit cartonașul roșu, deoarece a fost eliminat temporar de trei ori. Au mai marcat pentru formația roș-albastră: Stavrositu – 2 goluri, Becheru – 1 gol, Florea – 3 goluri, Kedzo – 1 gol, Humet – 3 goluri, Grbovic – 1 gol.

România va fi reprezentată în turul 3 preliminar al Cupei EHF de HC Dobrogea Sud Constanța. Formația de la malul mării a reușit să se impună în ambele partide disputate cu echipa cehă Talent Robstav M.A.T. Plzen și a încheiat cele două partide cu scorul general de 57-44.

Meci 1: HC Dobrogea Sud Constanța – Talent Robstav M.A.T. Plzen 28-21

Meci 2: Talent Robstav M.A.T. Plzen – HC Dobrogea Sud Constanța 23-29

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!