Handbalistele se pregătesc pentru Turneul Preolimpic de la Podgorica

Data: 16 martie 2021, 18:10 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de handbal feminin a României a început pregătirea pentru Turneul Preolimpic de la Podgorica.

Sub îndrumarea antrenorului Adrian Vasile, handbalistele românce se află în stagiu de pregătire la București, urmând ca în perioada 19-21 martie să își joace șansa cu Norvegia și Muntenegru pentru un loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară.

Meciurile României vor avea loc sâmbătă, 20 martie, de la ora 20.30, împotriva Norvegiei. Ziua următoare, de la ora 17.00, se va juca partida decisivă România – Muntenegru. Norvegia – Muntenegru are loc vineri, în prima zi a  Turneului Preolimpic.

”CINCI ANI AM AȘTEPTAT ACESTE MECIURI”

Am așteptat aceste meciuri de la precedenta Olimpiadă, la care eu nu am participat. Prezența la JO înseamnă fericire, dorințe și vise împlinite. Cel mai important este primul meci, cu Norvegia, apoi vedem ce calcule ne facem cu Muntenegru. Nu există loc de greșeală, trebuie să ne calificăm pe mâna noastră. Norvegia are un ușor trac cu noi, probabil de când le-am bătut în 2018 ne-au luat frica”, a spus Cristina Laslo, componentă a naționalei feminine de handbal a României.

Este săptămâna muncii de patru-cinci ani! Dorința este foarte mare să ne calificăm la Tokyo. Pentru mine este un vis să fiu antrenorul naționalei României și să fim la Olimpiadă, este visul pentru care muncim zi de zi, minut de minut. Fetele sunt foarte concentrate, conștiente și pregătite. Cel mai important este primul meci, cu Norvegia, joc pe care ne dorim să-l câștigăm”, a declarat Adrian Vasile, selecționerul naționalei feminine de handbal.

Handbalistele au primit cadouri simbolice din partea membrilor staff-ului tehnic: câte o brățară cu un pandantiv pe care scrie ”Tokyo”.

Sursă: Federația română de handbal

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!