Handbal/Volei: Duminică, 23 octombrie, SCM-ul din Craiova se mută la poalele Meseșului

Data: 5 iulie 2017, 16:35 | Autor: Kadi Bulgakov

La finalul acestui weekend, mai exact duminică, 23 octombrie, echipele de handbal feminin și volei masculin ale Sport Club Municipal Craiova vor juca în deplasare la Zalău.

Handbalistele conduse de George Burcea și Grigore Albici vor întâlni Zalăul antrenat de Gheorghe Tadici în confruntarea ce contează pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Partida ce va avea loc începând cu ora 16:00 va fi transmisă în direct la TVR 1.

Echipa alb-albastră se poziționează pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale având acumulate 12 puncte obținute în urma 4 victorii și 2 înfrângeri, în timp ce adversara din Zalău ocupă locul 10 cu 7 puncte(2 victorii, 1 egal și 3 partide pierdute).

Începând cu ora 19:30, Sala Sporturilor din Zalău va găzdui derby-ul Diviziei A1 la volei masculin, din cadrul etapei a 3-a, pe teren întâlnindu-se echipa Campioană, SCM U Craiova, și Vicecampioană, ACS Volei Municipal Zalău.

Partida se anunță una de intensitate maximă așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani atunci când cele 2 formații se întâlnesc pe teren. Ambele echipe au la activ câte 2 victorii în primele 2 etape ale competiției, SCM U Craiova acumulând 6 puncte, în timp ce ACS Volei Municipal Zalău a strâns 5 puncte după ce în cadrul etapei a 2-a s-a impus cu scorul de 3-2 pe terenul formației din Baia Mare.

Meciul dintre ACS Volei Municipal Zalău și SCM U Craiova va fi transmis în direct la Digi Sport.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!