Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în sferturi, la Indian Wells. Adversari dificili în turul următor

Data: 11 martie 2019, 23:22 | Autor: Kadi Bulgakov

Horia Tecău și Jean Julien Rojer (România/Olanda) au obținut, luni, calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce au trecut de cuplul format din Henri Kontinen și John Peers (Finlanda/Australia), cap de serie numărul 8, cu scorul de 6-3, 7-6 (1).

În faza următoare, Tecău şi Rojer vor da piept cu perechea Novak Djokovici / Fabio Fognini (Serbia/Italia).

Calificarea în sferturi este recompensată la acest turneu cu un premiu total de 57.000 de dolari şi cu câte 180 de puncte ATP.

În turul precedent, Horia Tecău și Jean Julien Rojer (România/Olanda) trecuseră, sâmbătă, cu scorul de 6-1, 6-2, de cuplul Marton Fucsovics / Guido Pella (Ungaria/Argentina).

În proba feminină de dublu Raluca Olaru continuă cursa alături de Darija Jurak

Perechea Raluca Olaru/ Darija Jurak (România/Croaţia) s-a calificat, duminică, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Raluca Olaru şi Darija Jurak au trecut în turul doi de cuplul Kirsten Flipkens / Johanna Larsson (Belgia/Suedia), scor 7-6 (5), 6-3, după o oră şi 38 de minute.

În sferturi, Olaru şi Jurak vor juca în compania perechii Gabriela Dabrowski / Yifan Xu (Canada/China), cap de serie numărul 5.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!