Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe, încă doi ani la CSM București | Octavian Bizău, din vară handbalist CSM București

Data: 2 mai 2019, 15:20 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal masculin CSM București continuă să campania de transferuri pentru sezonul 2019-2020, atunci când dorește să obțină cât mai multe trofee.

CSM București anunță că a obținut semnătura unui tânăr de mare perspectivă, handbalist care a fost o scurtă perioadă în curtea echipei bucureștene, însă cedat apoi aproape doi ani la Steaua.

Octavian Bizău, 21 de ani, component al echipei naționale a României, va deveni, din vară, ”tigru” și va îmbrăca tricoul CSM București în următoarele două sezoane.

”Am ales să mă întorc la CSM București pentru că sunt încântat de proiectul clubului. Sper că în următorii doi ani să avem rezultate foarte bune și să câștigăm cât mai multe trofee.  Îi cunosc pe mulți dintre viitorii mei coechipieri și sunt convins că împreună putem realiza toate obiectivele pe care ni le stabilim”Octavian Bizău, din vară handbalist CSM București.

Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe, încă doi ani la CSM București

În plus, doi dintre componenții echipei CSM București, Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe, vor continua și în următoarele două sezoane la Clubul Sportiv Municipal din București.

”Tigrilor” le expira contractul în această vară, însă atât clubul, cât și jucătorii, și-au exprimat dorința de a merge mai departe împreună.

Ionuț Ramba, în vârstă de 28 de ani, a venit la CSM București în 2017, după o aventură de doi ani în campionatul din Germania, la TBV Lemgo. Interul stânga de 1.98 metri, internațional român, a mai trecut pe la echipele:  Știința Bacău (unde  și-a făcut debutul la nivel de seniori), HC Odorhei (cu care a și câștigat un trofeu european, Cupa Challenge, în sezonul 2014-2015) și HC Minaur Baia Mare.

”Mă bucur foarte mult să continui în proiectul CSM. Sunt fericit că voi rămâne încă doi ani la una dintre cele mai importante echipe din campionat. Îmi doream să rămân în București, iar CSM cred că este cea mai potrivită  echipă pentru mine din toate punctele de vedere. Mulțumesc clubului pentru încredere și sper că la finalul sezonului să ridicăm Cupa Challenge, să jucăm finală mare și să câștigăm în premieră campionatul. Pentru anul următor sper să încercăm să jucăm la nivel european și mai înalt și să realizăm eventul”Ionuț Ramba, handbalist CSM București.

Chike Onyejekwe, 32 de ani, este dublu campion național (2011, 2012,  pe vremea când evolua la HCM Constanța), medaliat cu bronz în competiția internă  ( în 2013, cu CSM Ploiești) și câștigător al Cupei României, în 2011, tot cu echipa de la malul mării. Extrema stângă a cucerit Cupa Challenge, în 2015, fiind coechipier cu Ionuț Ramba, la  HC Odorhei. Internaționalul român a venit la CSM București în 2017.

” Am acceptat oferta clubului deoarece am încredere în proiectele viitoare ale clubului și sunt onorat să fac parte din ele! Îmi doresc să fiu sănătos că să pot să-mi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Sper să formăm o echipa competitivă și să reușim ne îndeplinim viitoarele obiective!”Chike Onyejekwe, handbalist CSM București.

Sursă: www.csmbucuresti.ro

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!