Volei masculin: Joi, vineri și sâmbătă se dispută partidele din etapa a patra a Diviziei A1

Data: 29 octombrie 2019, 21:09 | Autor: Nănuț Mădălina

Joi, 31 octombrie, vineri, 1 noiembrie, și sâmbătă, 2 noiembrie, se dispută partidele din din etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin.

Prima partidă a etapei a patra va aduce față în față pe SCM Gloria Buzău și CS Unirea Dej. Partida va începe la ora 17:00 și se va disputa în Sala Sporturilor ”Romeo Iamandi”. Intarea este liberă la această partidă. SCM Gloria Buzău a avut un start bun în prima divizie, reușind să acumuleze 4 puncte în primele 3 etape și să ocupe locul 7. Formația CS Unirea Dej a acumulat 7 puncte și după trei etape se clasează pe podium, locul 3.

A doua partidă a etapei a patra va avea loc în Sala Polivalentă din Craiova, la fileu urmând să se întâlnească echipele SCM U Craiova și CSU UV Timișoara. Meciul se va disputa vineri de la ora 17:30. Echipa gazdă a reușit două victorii în acest start de sezon și a pierdut o confruntare, în deplasare, pe terenul echipei campioane. În clasament, SCM U Craiova ocupă locul 6 cu 5 puncte, în timp ce formația CSU UV Timișoara se poziționează pe ultimul loc – 10, cu 0 puncte.

Sâmbătă, 2 noiembrie, se vor disputa celelalte 3 partide ale etapei  a patra din Divizia A1.

CS Știința Explorări Baia Mare va primi vizita formației CS Dinamo București. Confruntarea va începe la ora 17:00 și se va disputa în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”. În clasament, echipa din Baia Mare ocupă locul 5 cu 5 puncte (2 victorii și o înfrângere), iar echipa dinamovistă ocupă locul secund cu 8 puncte în urma a 3 victorii.

Campioana Românie, CSM Arcada Galați, va juca în etapa a patra pe teren propriu cu CSM Câmpia Turzii. Partida va începe la ora 17:00 în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați. Intrarea la meci se face pe baza biletelor a căror valoare este următoarea: 5 lei – intrare generală, 30 de lei –  fotolii, 20 lei – Sector B, Sector A si C în primul rând. Arcada Galați este lider în Divizia A1 cu maximum de puncte după 3 etape, iar CSM Câmpia Turzii ocupă locul 8 cu 1 punct.

Etapa a patra a Diviziei A1 se încheie cu meciul dintre ACS Volei Municipal Zalău și CS ”U”Cluj. Meciul se va disputa în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”  de la ora 18:00. Intrarea la meci este liberă pentru elevi, gratuitatea fiind acordată dacă se prezintă cu carnetul de elevi. Gratuitatea se aplica doar elevilor, nu și însoțitorilor acestora. După trei etape, Volei Municipal Zalău se află pe locul 4 cu 6 puncte, iar CS ”U” Cluj are 0 puncte și ocupă poziția a noua.

Program etapa a 4-a în Divizia A1 la volei masculin

Joi 31.10.2019

SCM Gloria Buzău – CS Unirea Dej, ora 17:00

Vineri 01.11.2019

SCM U Craiova – CSU UV Timișoara, ora 17:30

Sâmbătă 02.11.2019

CS Știința Explorări Baia Mare – CS Dinamo București, ora 17:00

CSM Arcada Galați – CSM Câmpia Turzii, ora 17:00

ACS Volei Municipal Zalău – CS ”U” Cluj, ora 18:00

Clasament Divizia A1 la volei masculin după 3 etape:

1 CSM Arcada Galați – 9 puncte

2 CS Dinamo București – 8 puncte

3 CS Unirea Dej – 7 puncte

4 ACS Volei Municipal Zalău – 6 puncte

5 CS Știința Explorări Baia Mare – 5 puncte

6 SCM U Craiova – 5 puncte

7 SCM Gloria Buzău – 4 puncte

8 CSM Câmpia Turzii – 1 puncte

9 CS ”U” Cluj – 0 puncte

10 CSU UV Timișoara – 0 puncte

FOTO: FB – Gloria Buzău Volei, SCM Craiova, C.S. Arcada Galati, Volei Municipal Zalau

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!