Lupte: Ana Andreea Beatrice, medalie la CE Seniori 2019 | Kriszta Incze joacă mâine pentru aur la categoria 65 kg

Data: 11 aprilie 2019, 20:22 | Autor: Nănuț Mădălina

Ana Andreea Beatrice a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte seniori de la București la categoria 55 kg. Medalia obținută de Beatrice este prima pentru România la această competiției.

Sportiva româncă s-a impus în finala pentru bronz în fața sportivei Mariana Drăguțan, din Moldova.

”Sunt fericită că am adus prima medalie la această ediție a Campionatului European de la București. Pentru mine e o medalie extrem de valoroasă și importantă pentru că e prima obținută la nivel de Seniori!,, a spus Ana Andreea Beatrice, una dintre cele mai promițatoare luptătoare din România.

Tot astăzi, Kriszta Incze Tunde s-a calificat în finala mare a categoriei 65 kg, după ce a învins-o pe rusoaica Mariia Kuznetsova. Sportiva româncă va lupta vineri pentru medalia de aur.

Ștefania Priceputu, locul 5 la categoria 50 kilograme!

În sesiunea din această seara a evoluat și stelista Ștefania Claudia Priceputu, care s-a clasat pe locul 5 la categoria 50 kilograme. Învinsă miercuri în calificări de Miglena Georgieva Selishka (Bulgaria), scor 0-9, Ștefania a trecut în recalificări de Tabatha Grunewald (Franța), scor 5-4. În finala pentru bronz, sportiva de la Steaua București a cedat cu 2-10 în meciul cu Kseniya Stankevich (Belarus).

FOTO: FB – Federatia Romana de Lupte (FRL)

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!