Ministrul Tineretului și Sportului participă în weekend la prima sa competiție de ciclism din acest an

Data: 7 mai 2021, 11:11 | Autor: Nănuț Mădălina

În weekend-ul 8 – 9 mai se va desfășura Turului Municipiului Deva la Ciclism, competiție la care și-a anunțat participarea și Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

După atâtea luni de pregătire și muncă de birou, sâmbătă și duminică voi participa la prima mea competiție de ciclism din acest an – Turul Municipiului Deva. Mă veți vedea din nou fără mască, pentru că sportul în aer liber are această derogare specială. Sfârșitul de săptămână se anunță plin de emoții, asta este sigur! 🚴 ✨”, a scris pe facebook Eduard Novak.

Cu ocazia acestei competiții Primăria Municipiului Deva a postat următorul comunicat.

„❗️ Închideri de circulație  în perioada Turului Municipiului Deva la Ciclism, 8-9 mai 2021

🚴‍♀️🚴🚴‍♂️ În perioada 8 – 9 mai 2021, în orașul nostru se va desfășura Turul Municipiului Deva la Ciclism, eveniment ajuns la a IX-a ediție.

ℹ Pentru o bună desfășurare a evenimentului sportiv, circulaţia rutieră va fi închisă/restricționată în anumite zone, după următorul program:
● Duminică, 9 mai 2021, între orele 11:00-16:00 – traficul rutier va fi închis pe  strada Aurel Vlaicu de la intersecția cu strada Izvorului, până la intersecția cu  DJ 708 E
● Duminică, 9 mai 2021, între orele 7:00-18:00 – traficul rutier va fi închis pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu Bulevardul Iuliu Maniu până la intersecția cu Piața Victoriei
● Duminică, 9 mai 2021, între orele 11:0-16:00 – traficul rutier va fi restricționat la o bandă/sens pe: Bulevardul 22 Decembrie, DN 7, DJ 687 Sântuhalm, intersecția cu  DJ 708 E, DJ 708 E – strada Iosif Vulcan, strada Mihai Eminescu, strada Gheorghe Barițiu, Piața Episcop Tordai Șandor Andraș, strada Lucian Blaga, DN 7, strada Horea, Bulevardul Decebal și Bulevardul 22 Decembrie

🔷 Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Făerag în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și promovează mișcarea, sportul și spiritul competițional.

✅ Primăria Municipiului Deva și organizatorii fac apel la toți participanții la trafic să dea dovadă de înțelegere, să folosească rute ocolitoare și să circule cu atenție sporită.

🔴 Evenimentul se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵


Credit foto 4: Melania Iscru

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!