Naționala masculină joacă miercuri manșa tur din finala Silver League | ”Tricolorele” au pierdut meciul tur

Data: 25 iunie 2019, 21:55 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de volei masculin a României va disputa miercuri, 26 iunie 2019, manșa tur din finala Ligii Europene de Argint, Silver League, în compania echipei din Grecia.

Partida dintre Grecia și România va începe la ora 20:00 și se va disputa în Sala Melina Merkouri RENTIS, din Grecia. Meciul este transmis în direct la Digi Sport 3.

România s-a calificat în finala Silver League după ce a încheiat Grupa B cu maximum de puncte, 18, fiind singura echipă din cele două grupe care nu a pierdut nici un meci. Grecia a câștigat Grupa A, în urma a 5 victorii și o înfrângere și 15 puncte acumulate.

Partida retur dintre România și Grecia se va disputa duminică 30 iunie în Sala Polivalentă dinAlexandria, România, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în direct la TVR HD.

Echipa câștigătoare a Ligii Europene de Argint va accede în Golden League.

Naționala feminină a României a disputat astăzi, marți 25 iunie, meciul tur din finala Silver League. Din păcate,  voleibalistele românce au pierdut prima partidă în compania naționalei din Slovenia. Partida s-a încheiat la scorul de 3-1.

Slovenia – România 3-1(25-19,22-25,25-21,25-22)

Cele mai multe puncte pentru România au fost realizate de Rus – 16(3) puncte, urmată de Budai-Ungureanu cu 13(7) puncte și Iancu cu 13(5) puncte.

Partida retur dintre România și Grecia va avea loc în Sala Polivalentă din Alexandria în data de 28 iunie. Partida va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct la TVR HD.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!