Tenis de masă: Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles, medalie de argint la Campionatul Mondial din Ungaria | România va organiza Campionatele Europene de seniori, echipe, din 2021

Data: 29 aprilie 2019, 16:15 | Autor: Nănuț Mădălina

Ovidiu Ionescu și Alvaro Robles Martinez au obținut medalia argint în proba de dublu masculin de la Campionatul Mondial de tenis de masă desfășurat în Ungaria, după ce în finala competiției au pierdut la mare luptă în fața echipe din China formată din Long Ma/Chuqin Wang.

Finala: Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles(Spania) – Long Ma/Chuqin Wang(China) 1-4(3-11, 11-8, 7-11, 3-11, 5-11)

„Când am început tenisul de masă am visat la rezultate mari, dar finala unui Campionat Mondial nu știu dacă a fost în mintea mea. Este un vis devenit realitate și sunt mândru că am ajuns în finală cu prietenul meu Alvaro. Este un sentiment extraordinar și sper ca aceste rezultate să demonstreze că dacă muncești din greu astfel de performanțe pot veni. Este vorba despre antrenament și despre a crede în tine, iar totul e posibil.

Sunt puțin mai norocos decât Alvaro, părinții mei sunt aici și mă voi bucura alături de ei. Am avut surpriza de a afla că logodnica mea e aici, nici măcar nu știam. Este o performanță importantă în România”, a spus Ovidiu în conferința de presă.

O altă veste bună vine de la Forul european care a decis ca România să organizeze Campionatele Europene de seniori, echipe, din 2021. Confruntările vor avea loc la Cluj-Napoca.

În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta. În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca.

Sursa foto: International Table Tennis Federation

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!