Handbal feminin: Partida dintre SCM Craiova si CSM Slatina se joaca miercuri in Polivalenta Craioveana

Data: 5 noiembrie 2019, 16:13 | Autor: Nănuț Mădălina

Partida ramasa restanta din etapa a 8-a a Ligii Florilor la handbal dintre SCM Craiova si CSM Slatina se va disputa miercuri, 6 noiembrie, de la ora 18:00, in Sala Polivalenta din Craiova.

Sportivele de la Craiova nici nu concep ca in meciurile de miercuri cu CSM Slatina si de sambata cu “U” Cluj sa nu obtina maximum de puncte posibile, 6, si asteapta suporterii in numar cat mai mare la Sala Polivalenta.

Dupa opt partide disputate in Liga Florilor: 3 victorii si 5 infrangeri, SCM Craiova se pozitioneaza pe locul 10 cu 9 puncte, in timp ce formatia CSM Slatina ocupa locul 11 cu 7 puncte.

Costin Dumitrescu, antrenor SCM Craiova: “Urmează două meciuri în care nu avem nicio scuză, dacă nu luăm cele şase puncte. Toate gândurile sunt îndreptate către cele două victorii. Trecem printr-o perioadă grea din cauza accidentărilor, dar chiar şi aşa, trebuie să ne impunem în cele două partide.”

Ana Maria Ţicu, jucătoare SCM Craiova: „Mâine ne aşteaptă un meci destul de greu, deşi la prima vedere nu ar părea aşa. În ultimul timp am avut partide foarte grele. Trebuie să ne mobilizăm, să lăsăm oboseala la o parte şi să obţinem cele şase puncte.”

Carmen Ilie Şelaru, jucătoare SCM Craiova: “Ne aşteaptă două partide foarte grele, având în vedere că avem probleme de lot. Sper să trecem peste toate şi obţinem cele şase puncte. Avem nevoie ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze.”

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!