Patru atleți români s-au calificat deja in finalele probelor de la Campionatul European in sală de la Torun

Data: 5 martie 2021, 23:26 | Autor: Nănuț Mădălina

După două zile de la debutul Campionatului European de atletism în sală de la Torun, patru atleți români s-au calificat în finalele probelor la care participă. 

Gabriela Bitan s-a calificat in finala probei de lungime.

Florentina Iusco în finala probei de la lungime. Florentina s-a calificat de pe locul șapte în finală, cu o performanță de 6,57 m (S.B.)

Andrea Miklos s-a calificat în finala probei de 400 m din cadrul Campionatului European de atletism în sală de la Torun. Andrea a terminat a doua prima semifinală, cu timpul de 52.41 secunde, cu 0.13 secunde mai bun decât britanica Pipi Amarachi, care s-a clasat pe locul al treilea. Vineri dimineața, în calificări, Andrea Miklos, s-a clasat a doua în seria ei, cu timpul de 52.57 secunde.

Daniela Stanciu s-a calificat în finala probei de săritura în înălțime din cadrul Campionatului European de atletism în sală de la Torun.

Vineri seara, 5 martie 2021, în Polonia, Daniela a sărit 1,91 m, din a doua încercare, reușit un S.B. și o calificare frumoasă în finală! Înainte de asta, sportiva româncă a sărit din prima peste ștacheta înălțată la 1,76 m, 1,82 m și 1,87 m.

Mihai Cristian Pislaru s-a oprit în calificările probei de 400 m.

Din păcate, Alina Rotaru – sportivă clasată pe locul 5 în urmă cu doi ani, la Glasgow – a terminat pe locul 10 calificările, cu o peformanță de 6,53 m (S.B.). Ultima sportivă calificată în finală a sărit 6,55 m!

Claudia Bobocea și Petronela Simiuc s-au oprit în calificările de la 1.500 m

Robert Parge s-a oprit in semifinalele probei de 400 m.

Sursă: FB – Federația Română de atletism

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!