Patru ”tigroaice” în cursa pentru EHF Champions League All-star Team

Data: 12 aprilie 2019, 12:20 | Autor: Nănuț Mădălina

Andrea Lekic,Majda Mehmedovic, Jovanka Radicevic și Sabina Jacobsen pot fi votate până la 8 mai pe site-ul forului european de handbal.

Echipa CSM Bucuresti se pregătește pentru returul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, meci care va avea loc sâmbătă, în Franța, contra celor de la Metz. Înaintea duelului care pleacă de la avantajul de cinci goluri obținut de handbalistele lui Emmanuel Mayonnade în prima partidă de la București, ”tigroaicele” au primit vești încurajatoare.

Patru dintre sportivele de la CSM București au fost nominalizate în cursa pentru All-star Team din Liga Campionilor, componența echipei urmând a fi stabilită în urma voturilor pe site-ul forului continental, accedând link ul http://bit.ly/AllStarTeamEHFCL .

Astfel, Majda Mehmedovic (extremă stângă), Andrea Lekic (centru), Jovanka Radicevic (extremă dreapta) și Sabina Jacobsen (apărătoare) pot fi votate până la 8 mai, All-star Team urmând a fi anunțat în cadrul Final Four-ului de la Budapesta, programat în perioada 11-12 mai.

Sursa: https://www.csmbucuresti.ro

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!