Rareș Fortuneanu înaintea partidei cu Suedia: „Suntem pregătiți să ne batem”

Data: 28 aprilie 2021, 12:08 | Autor: Nănuț Mădălina

Miercuri, 28 aprilie, de la ora 18:00 Echipa națională de handbal masculin a României va disputa partida cu Suedia din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2022.

Partida va fi transmisă în direct la TVR 1.

În data de 2 mai, România va disputa ultimul meci din preliminarii în compania naționalei din Muntenegru.

Înaintea partidei de astăzi, antrenorul „tricolorilor” se arată încrezător și speră ca elevii săi să intre motivați pe terenul de la Sibiu și să obțină punctele puse in joc.

Suntem motivați, ne așteaptă două meciuri importante, mâine contra Suediei și al doilea duminică, contra Muntenegrului. Suntem pregătiți să ne batem și să încercăm să obținem minimum o victorie din aceste două meciuri. Nouă ne place să ne facem drumul greu, dar, dacă vom reuși, va fi cu atât mai frumos. Suntem în situația de a trebui să câștigăm minimum un meci ca să putem să ne calificăm. De pe locul 2, sau, în cel mai rău caz, de pe locul 3. Nu am vorbit deloc despre meciurile cu Kosovo de când ne-am întâlnit, trebuie să ne gândim doar la meciurile cu Suedia și cu Muntenegru. Avem nevoie să fim optimiști, încrezători, ar trebui să avem plăcerea de a juca, de a ne bate împreună. Trebuie să aratăm multă determinare și caracter în fața unor echipe care, din punct de vedere individual, sunt superioare”, a spus selecționerul Rareș Fortuneanu.

Chiar dacă dubla cu Kosovo a fost un eșec, acum suntem încrezători și plecăm cu gândul că ne trebuie minimum un punct din cele două meciuri. Eu sunt foarte încrezător, pentru asta muncim zi de zi și sper să facem un meci bun și să aducem calificarea, pentru că o merităm. Acasă e acasă, trebuie să arătăm că avem caractere și să facem un lucru minunat și să aducem unul sau două puncte. Orice rezultat pozitiv este extraordinar pentru noi. Ambele meciuri, și cel cu Muntenegru și cel cu Suedia sunt meciuri grele, dar mergem încrezători.”, a declarat Ionuț Iancu.
URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: frh.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!