Rugby: CSM București joacă pentru bronz în SuperLigă

Data: 19 mai 2019, 21:15 | Autor: Nănuț Mădălina

”Tigrii” au pierdut semifinala cu Steaua și se vor duela cu Timișoara Saracens pentru locul 3 în campionat.

Derby-ul Capitalei la rugby CSM București- Steaua a fost câștigat de cei din Ghencea, 22-15, ei asigurându-și astfel calificarea în finala mare a campionatului, de la Bârlad. Acolo, ”militarii” se vor confrunta cu CSM Baia Mare, care a trecut de Timișoara Saracens, 35-30, grupare cu care ”tigrii” vor juca pentru medalia de bronz.

La final, jucătorii de la CSM București au recunoscut că au „prins” cea mai proastă zi din campionat și au încercat să explice cauzele eșecului.

Am făcut cel mai prost meci din campionat și suntem principalii vinovați. Ne asumăm această înfrângere dureroasă. Puteam să câștigăm trei trofee în acest sezon, au fost doar două, trofeul suprem se lasă așteptat. Când joci o semifinală este o presiune aparte, dar nu trebuie să ne găsim scuze…Nu cred că au schimbat ei nimic față de meciul de săptămâna trecută, poate doar că și-au dorit mai mult și au fost mai agresivi. Medalia de bronz pentru mine, unul, nu mai contează atâta timp cât am ratat aurul. Trebuie să strângem rândurile, să nu lăsăm capul jos. Este dezamăgire mare, rămânem cu un gust amar pentru că nu ne-am atins obiectivul, acela de a ne lupta pentru titlul de campioni” – Florin Vlaicu, rugbyst CSM București.

Suntem dezamăgiți, am prins cea mai proastă zi, deși tot campionatul am mers șnur. Ne-am trezit târziu, când ne-am apropiat de ei, s-a terminat meciul. Mai avem un joc, trebuie să fim cu capul sus și să câștigăm bronzul. Ne doream să cucerim toate cele trei trofee, acum ne rămâne doar locul trei în SuperLigă. Nu e un sezon rău având în vedere că am luat deja două trofee, dar trebuie să mai muncim un an, să ne luptăm pentru campionat. Când nu câștigi trofee, câștigi experiență” Adrian Ion, căpitan rugby CSM București.

”Este greu când muncești un an întreg și totul să depindă de ce se întâmplă în 80 de minute. A fost un meci frumos, pe care, din păcate, nu am reușit să-l câștigăm. Ne vom odihni până luni, apoi vom începe să pregătim finala mică. Mai avem un joc și trebuie neapărat să-l câștigăm” –  Lasha Tavartkiladze, antrenor rugby CSM București.

CSM București a cucerit în acest sezon Cupa Regelui și Cupa României.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!