Rugby: CSM Suceava nu mai ia startul în Cupa Regelui | Programul competiției

Data: 2 august 2017, 16:08 | Autor: Kadi Bulgakov

Cupa Regelui la rugby, competiție ce va debuta pe 5 august 2017, va aduce la star în acest sezon șase echipe.

Cupa Regelui, competiție care are ca obiectiv readucerea rugby-ului românesc în prim-plan, va avea doar șase echipe la start, după ce CSM Bucovina Suceava a anunțat, printr-un comunicat adresat F.R.R., că se retrage din competiție din lipsă de fonduri.

Oficialii clubului sucevean au mai adăugat faptul că încearcă să rezolve probleme financiare până la startul SuperLigii CEC Bank, exprimându-și intenția de a se înscrie în competiție.

Cele șase echipe care vor evolua în Cupa Regelui, SCM Timișoara, CSM Baia Mare, CSA Steaua, CS Dinamo și CS Universitatea Cluj au fost împărțite în două grupe, în funcție de locul ocupat în clasamentul SuperLigii CEC Bank, ediția 2016/2017, astfel locurile 1-4 din clasamentul SuperLigii CEC Bank ediția 2016/2017 vor disputa partide în play-off, iar locurile 5-6 din clasamentul SuperLigii CEC Bank vor disputa partide în play-out. Se va juca fiecare cu fiecare după sistem Berger – cu clasament final la terminarea tuturor partidelor, iar la final vor fi declarați câștigători Cupa Regelui play-off și câștigători Cupa Regelui play-out.

Meciurile din play-off:
5 august SCM Timișoara – CSA Steaua, ora 10:00 – Stadionul Dan Păltinișanu (în direct pe Rugby Tv)
5 august CSM Baia Mare – CSM București, ora 10:00 – Stadionul Arena Zimbrilor

12 august CSA Steaua – CSM București
12 august SCM Timișoara – CSM Baia Mare

19 august CSM Baia Mare – CSA Steaua
19 august CSM București – SCM Timișoara

Jocurile în play-off se vor disputa într-un singur tur, aplicându-se prevederile Tabelei Berger pentru patru echipe participante, după care se va întocmi un clasament de la 1 la 4.

Meciuri din play-out:
12 august CS Dinamo – CS Universitatea Cluj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!