Rugby: Romania va fi reprezentata la Campionatul European Universitar de Rugby 7 de Universitatea Ecologica Bucuresti

Data: 5 aprilie 2018, 14:30 | Autor: Nănuț Mădălina

Universitatea Ecologica Bucuresti va reprezenta Romania la Campionatul European Universitar de Rugby 7 ce va avea loc in perioada 23-28 iulie 2018 la Coimbra, in Portugalia. Sportivii din Bucuresti au castigat Campionatul National Universitar de Rugby 7 dupa ce s-au impus in fata echipei de la Universitatea Ovidius, de altfel singura adversara, in competitie inscriindu-se doar cele 2 echipe.

Universitatea Ecologica Bucuresti a castigat pentru a treia oara consecutiv Campionatul National Universitar de Rugby 7.

Sistemul de joc dupa care s-a disputat competitia a fost cel mai bun din trei meciuri, partide avand loc miercuri, 4 aprilie, pe Stadionul National Arcul de Triumf.

In prima partida, Universitatea Ovidius a dat o replica foarte buna si a condus cu 12-7, insa Universitatea Ecologica s-a impus gratie evolutiei foarte bune a lui Ionut Balaban, autor a doua eseuri. Al doilea joc a fost controlat autoritar de Universitatea Ecologica care la pauza conducea cu 26-0, astfel ca prin cele doua victorii obtinute, studentii ecologistii au cucerit trofeul pus in joc.

Rezultatele meciurilor:
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 14-12
Universitatea Ecologica – Universitatea Ovidius 38-14

Cele doua echipe au fost alcatuite dupa cum urmeaza:
Universitatea Ecologica, antrenata de Alexandru Lupu a evoluat in urmatoarea formula: Andrei Mitroi, Ionut Balaban, Ionita Nistor, George Croitoru, Raoul Paxaman, Daniel Boicu, Marius Chiriac, Ionut Coman, Andrei Carlescu, Robert Neagu si Alexandru Porojan.
Universitatea Ovidius, antrenata de Constantin Gheara, a evoluat in urmatoarea formula: Sebastian Agapie, Andrei Teodor, Dragos Burlacu, Andrei Ciubotariu, Cosmin Glodeanu, Remus Dache, Tiberiu Otelea, Alexandru Porumb, Adrian Paraleste si Ionel Melinte.

Universitatea Ecologica din Bucuresti a reprezentat Romania si la editia trecuta a Campionatului European Universitar, unde s-a clasat pe locul 4.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!