Semne bune anul are pentru Dinamo! Ante Kuduz revine,  Saeid Heidarirad și Octavian Bizău și-au prelungit contractele

Data: 1 ianuarie 2022, 13:47 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal masculin CS Dinamo București a încheiat anul 2021 cu un transfer de marca, dar și cu două prelungiri de contracte cu doi sportivi de bază ai formației.

M-am întors!

  • Încă din primele zile ale anului 2022, la CS Dinamo București revine croatul Ante Kuduz(26 de ani), sportiv care a jucat pentru formația alb-roșie în perioada 2018-2021.

Transferul s-a putut realiza după ce valorosul jucător și-a încheiat înțelegerea cu RK Vardar, din Macedonia de Nord. Noul contract al lui Kuduz cu Dinamo se va derula pentru următorii doi ani și jumătate.
După ce a parafat noul contract cu CS Dinamo, Ante Kuduz a ținut să transmită un mesaj scurt, dar sugestiv: ”M-am întors!”.

Conducerea CS Dinamo și antrenorul Xavier Pascual au reușit de asemenea să prelungească înțelegerea cu jucătorii Saeid Heidarirad și Octavian Bizău

  • Saeid Heidarirad, unul dintre cei mai eficienți și mai spectaculoși portari din țară și din EHF Champions League, va continua la Dinamo încă două sezoane,  până în 2024.

Stabilitatea clubului, perspectiva proiectului pe care clubul îl va dezvolta în următorii ani, dar mai ales faptul că se simte la Dinamo ca în familie, fiind și foarte iubit de suporteri, au fost argumentele care l-au convins pe Saeid să rămână la Dinamo. Portarul iranian în vârstă de 31 de ani s-a alăturat campioanei României în 2017.

  • Un alt jucător care a ales să continue până în 2024 alături de Dinamo București este Octavian Bizău (24 de ani), unul dintre cei mai valoroși tineri jucători români.

Octavian Bizău s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, iar  timp de doi ani a contribuit la toate succesele echipei Dinamo. În acest sezon, ”Octi” a avut o contribuție majoră la victoria cu Lomza Vive Kielce, din EHF Champions League, când a marcat 7 goluri și a fost ales în echipa ideală a etapei.

Sunt foarte fericit să continui în familia Dinamo. Sper ca împreună să reușim să devenim o echipă de top în Europa și să câștigam cât mai multe trofee”, a declarat Bizău.

Sursă: FB – Dinamo

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!