Sâmbătă, 13 noiembrie, se dispută cinci  partide din etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin

Data: 12 noiembrie 2021, 0:51 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 13 noiembrie,  și luni, 15 noiembrie,  se dispută partidele din etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin.

Unul din meciurile de top ale etapei a șasea le va aduce față în față pe SCM U Craiova și CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău. Partida se va desfășura în Sala Polivalenta din Craiova, de la ora 18:30.

Inaintea meciului, antrenorul Dănuț Pascu și voleibalistul Andrei Georgescu au prefațat partida de sâmbătă.

Vom juca sâmbătă al şaselea meci din acest sezon, cu SCM Zalău. O echipă care a luptat meru pentru locuri fruntaşe şi am fost de fiecare daă în luptă directă cu ei. Este, pe undeva, o încrâncenare în meciurile cu Zalău. Venim după un meci bun cu Olimpia Titanii, în care echipa a mai crescut puţin în evoluţie, lucru care îmi dă speranţe pentru acest meci. Zalăul nu mai are nevoie de prezentare, o echipă redutabilă, cu jucători de valoare și aștept cu nerăbdare acest joc. Este un meci în care putem vedea și valorea noastră pe general”.

„Am mai jucat cu ei două amicale şi este adevărat că am câştigat ambele partide, dar ei n-au avut lotul complet. Până la urmă, una este să joci un meci oficial, alta este să evoluezi într-un amical. Mai mult ca sigur micile detalii vor face diferenţa.”

„Avem ceva probleme de lot. Alexander Szot şi Lucas Grigorie au probleme la genunchi şi nu pot face pregătirea cu noi deocamdată“, a declarat Dănuț Pascu.

La rândul său, Andrei Georgescu își dorește victoria în partida contra Zalăului și a mărturisit că este pregătit din toate punctele de vedere pentru această dispută.

Ne aflăm în faţa unui meci foarte important, împotriva unei contra cadnditate la play-off. Ne-am pregătit bine, suntem mobilizaţi şi promitem să facem un meci foarte bun, pe care trebuie să îl câștigăm. Suntem pregătiţi pentru orice, inclusiv pentru un meci de cinci seturi, însă sper să nu ajungem acolo și să ne impunem mai repede”.

Program etapa a 6-a în Divizia A1 la volei masculin:
Sâmbătă 13.11.2021
Ora 15:00 CS Olimpia Titanii – CSU UV Timișoara
Ora 17:00 CS Arcada Galați – CSA Steaua București
Ora 17:00 CS Unirea Dej – CS Dinamo București
Ora 18:00 CS „U” Cluj – CS Rapid București
Ora 18:30 SCM U Craiova  – CSS CNE Lapi Dej SCM Zalău
Luni 15.11.2021
Ora 17:00 CSU Știința București  – CS Știința Explorări Baia Mare

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: SCM Craiova

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!