Șase jucătoare de top vin la Campioana României pentru a ataca Liga Campionilor

Data: 20 mai 2019, 18:43 | Autor: Kadi Bulgakov

Campioana la handbal feminin din 2019, SCM Râmnicu Vâlcea, a anunţat, luni, după încheierea sezonului, noile mutări din cadrul lotului. Astfel, şase jucătoare vor părăsi formaţia vâlceană şi tot atâtea au fost transferate pentru sezonul viitor, care va include şi meciuri în Liga Campionilor.

”Din păcate, ne despărţim de şase jucătoare foarte importante, care au contribuit din plin la performanţele obţinute de echipa noastră sezonul acesta, câştigarea campionatului şi Supercupei României. Le mulţumim pe această cale handbalistelor Natallia Vasileuskaya, Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovic, Maria Gavrilă şi Andreea Pricopi şi le dorim o carieră cât mai frumoasă la noile echipe! Veţi rămâne pentru totdeauna în galeria fostelor mari jucătoare care au evoluat pentru Râmnicu Vâlcea!”, a transmis clubul vâlcean.

Noile achiziţii ale campioanei pentru stagiunea 2019-2020 sunt: Marta Batinovici (29 ani, portar), de la Buducnost Podgorica, componentă a naţionalei Croaţiei; Mireya Gonzalez (27 ani, inter dreapta), de la Siofok, componentă a naţionalei Spaniei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon; Kristina Liscevici, (29 ani, inter stânga), de la Team Esjberg, componentă a naţionalei Serbiei, finalistă a Cupei EHF în acest sezon; Asma Elghaoui (27 ani, pivot), de la Siofok, componentă a naţionalei Ungariei, câştigătoare a Cupei EHF în acest sezon, câştigătoare a Ligii Campionilor în 2018; Mădălina Zamfirescu (24 ani, centru), de la Debrecen, componentă a naţionalei României şi Ana Maria Dragut (29 ani, inter dreapta), de la Kisvardai, componentă a naţionalei României.

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat titlul în acest sezon de Liga Florilor, detronând CSM Bucureşti. Cele două echipe au încheiat cu același număr de puncte, 66, dar vâlcencele au avut avantajul rezultatelor directe. CSM este medaliată cu argint, iar Gloria Bistriţa cu bronz.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!