SCM Craiova a realizat primele transferuri pentru sezonul 2022-2023

Data: 4 mai 2022, 8:21 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a realizat primele transferuri pentru sezonul competițional 2022-2023.

Dacă la începutul lunii aprilie, formația din Bănie anunța primul transfer de răsunet, în  persoana super jucătoarei Ana Paula Rodrigues, începutul de mai aduce un nou nume la echipa antrenată de Bogdan Burcea.

Formația alb-albastra va conta în noul sezon pe serviciile pivotului Ruth João, din Angola. Născută pe 17 octombrie 1998, măsurând 1.89 m, Ruth vine de la Paris 92.

Componentă a naționalei Angolei, a participat cu această selecționată la Campionatul Mondial din 2019. În cariera sa, Ruth João a mai jucat la Kastamonu.

Cât despre Ana Paula Rodrigues, în vârstă de 34 de ani, toată lumea știe că are un CV impresionant: titlul mondial câștigat în 2013, dar și Liga Campionilor obținută cu CSM București în 2016. Ana Paula mai are în vitrina personală: Liga Florilor, Cupa EHF și Cupa Cupelor, dar și multe alte trofee.

A îmbrăcat tricoul unor formații de top, precum Rostov, Chambray și CSM București. În România, jucătoarea a mai evoluat la CSM, dar și la Dunărea Brăila, formație de la care vine în Bănie.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!