SCM Craiova așteaptă sâmbătă suporterii la Sala Polivalentă. Regulile pe care trebuie să le respecte participanții

Data: 8 septembrie 2021, 11:23 | Autor: Nănuț Mădălina

După mai bine de un an și jumătate, Sala Polivalentă din Craiova își deschide din nou ușile pentru iubitorii sportului oltean.

Echipa de handbal feminin SCM Craiova va disputa sâmbătă, 11 septembrie, primul meci de pe teren propriu din noul sezon al Ligii Florilor Mol.

Oltencele primesc vizita formației CS Dacia Mioveni 2012, partida urmând să se desfășoare de la ora 19:00.

Cu această ocazie, handbalistele de la SCM Craiova așteaptă să fie susținute de suporteri din tribune. Accesul la partidă se face pe bază de bilet a cărui valoare este de 10 lei.

Biletele vor putea fi achiziționate în ziua jocului, de la casa de bilete, începând cu ora 10:00. Reprezentanții mass-media, acreditați pentru evenimentele organizate în incinta sălii, se supun fără excepție rigorilor sanitare aflate în vigoare.

Regulile care trebuie respectate de cei prezenți la evenimentul sportiv conform Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal elaborat de Federația Română de Handbal

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menține, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autoritățile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment.

🔊Reamintim suporterilor care vor să susțină fetele din tribunele Sălii Polivalente, că accesul în sală se poate face doar prezentând la intrare următoarele :
🔹Carte de identitate
🔹Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete.
          SAU
🔹Rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore
          SAU
🔹Rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 24 ore
          SAU
🔹Dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării.
🔹 Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la acest eveniment sportiv.
Accesul în incinta sălii se va face începând cu ora 17:30.
Vă rugam să veniți din timp pentru a evita aglomerarea.

ℹ️IMPORTANT :

-Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
– Minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măștii de protecție.
-Este obligatorie păstrarea distanței de minim 1,5 m între spectatori.

În prima etapă din Liga Florilor Mol, SCM Craiova a obținut un punct, după ce a încheiat la egalitate, 29-29, cu formația SCM Râmnicu Vâlcea.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: SCM Craiova

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!