Handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat derby-ul cu CSM București

Data: 21 septembrie 2019, 16:39 | Autor: Nănuț Mădălina

Meci de mare clasă astăzi, sâmbătă 21 septembrie, în Sala Traian între SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București, partida încheiată cu victoria echipei gazde, la scorul de 20-19.

Golul care a adus victorie echipei vâlcene a fost marcat în ultima secundă a partidei de către jucătoarea Da Silva Vieira Samara. Cea mai bună marcatoarea a echipei din Vâlcea a fost Liscevic cu 5 goluri, același număr de goluri fiind reușit și de Pintea de la CSM București.

SCM Râmnicu Vâlcea obține a cincea victorie consecutivă în Liga Florilor și își păstrează prima poziție în clasamentul competiție, la egalitate de puncte cu CSM Corona Brașov, și la un ecart de 6 puncte față de formația CSM București, care pierde al doilea meci de la startul campionatului.

SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București 20-19(9-10)

SCM Râmnicu Vâlcea: Da Silva Vieira – 1 gol, Elghaoui – 1 gol, Lopez Herrero – 4 goluri, Florica – 2 goluri, Glibko – 4 goluri, Fernandez Fraga – 3 goluri, Liscevic – 5 goluri.

CSM București: Curea – 2 goluri, Tortensson – 2 goluri, Lekic – 3 goluri, Perianu – 1 gol, Klikovac – 1 gol, Martin Berenguer – 2 goluri, Pintea – 5 goluri, Grbic – 3 goluri.

Ultimele meciuri ale etapei a cincea de sâmbătă 21 septembrie vor aduce față în față pe:

HC Dunărea Brăila – CSU Cluj-Napoca, ora 18:00, Sala Po:livalentă Brăila

SCM Gloria Buzău – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, ora 18:30, Sala Sporturilor Romeo Iamandi

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!