Volei feminin: SCM U Craiova a obținut a treia victorie consecutivă în Divizia A2 Vest

Data: 2 noiembrie 2019, 21:37 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin SCM U Craiova își continuă forma bună din Divizia A2 Seria Vest și obține a treia victorie consecutivă din acest sezon.

După victoriile obținute în partidele cu CSM Sighetul Marmației și CSM Oradea, voleibalistele oltene au câștigat și în confruntarea disputată pe terenul formației CSU Politehnica Timișoara. Scorul partidei a fost 3-0 pentru formația antrenată de Lucian Zlotea.

CSU Politehnica Timișoara – SCM U Craiova 0-3 (23-25, 23-25, 19-26)

Lucian Zlotea, antrenor SCM Craiova:A fost un meci dificil, deși am câștigat cu 3-0, scorul pe seturi a fost destul de strâns. Din păcate au fost foarte multe greșeli de partea noastră pe tot parcursul meciului, însă de fiecare dată am reușit să facem diferența pe finalul setului. Am obținut victoria, în minimum de seturi, acesta fiind obiectivul nostru. Urmează două partide dificile, poate cele mai grele din acest început de campionat: primul la Târgu Mureș, săptămâna viitoare, următorul – peste două săptămâni, cu Turda acasă. Îmi propun să le câștigăm pe amandouă, dar sunt conștient că sunt echipe apropiate de valoarea noastră. Dacă nu vom reuși să eliminăm o parte din greșelile individuale, ne va fi foarte greu să reușim să câștigăm.”

Mihaela Truță, jucătoare SCM Craiova:“A fost un meci disputat, dacă privim scorul pe seturi 25-23,25-23,25-19, dar, din păcate, greșelile personale și-au spus cuvântul. Pe viitor trebuie să eliminăm aceste greșeli pentru a ne putea face jocul nostru. Mai avem de lucrat la capitolul serviciu-preluare și la omogenizarea echipei care, uneori, ne-au pus probleme în timpul meciului. A fost o victorie muncită și meritată, a fost rulat tot lotul de jucătoare și fiecare dintre noi și-a adus aportul la această victorie. Următoarea etapă va fi tot în deplasare, la Târgu Mureș, unde vom întâlni o echipă pregătită bine și pusă bine în teren, dar mergem cu gânduri pozitive și încrezătoare.”

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!