Scrima: Ana Maria Popescu a castigat medalia de argint la Havana

Data: 13 ianuarie 2020, 13:44 | Autor: Nănuț Mădălina

Ana Maria Popescu a castigat medalia de argint la Cupa Mondiala de la Havana, Cuba. Sportiva noastra a fost invinsa in finala de poloneza Zamachowska.

Pe pagina oficială de Facebook, Ana Maria a scris despre turneul de la Havana: ”Tușă cu tușă, asalt după asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am greșit, m-am supărat, am luat-o de la capăt și tot așa până în finală! Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu și soluții! Oricât a încercat domnul Popa să întoarcă scrima pe toate părțile și indiferent cât au țipat fetele din tribună, uneori chiar trebui să accepți că adversarul este mai bun! Te înclini, îl feliciți și te mulțumești că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint!”

Amalia Tătăran s-a calificat în sferturi după victoria cu italianca Giulia Rizzi, dar a fost eliminată tot de poloneza Zamachowska. Pe tabloul principal a mai fost calificată și Bianca Benea. Greta Vereș a cedat în ultimul tur preliminar, iar Alexandra Predescu nu a reușit să depășească faza grupelor.

Foto: FIE/Bizzi Team

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!